ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ DOWNTOWN MAGAZINE

Το τελευταίο διάστημα, όταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος ασχολούμαι, όλο και περισσότερα με περιοδικά, αφού κάποια ξεχωρίζουν, τόσο με την ποιότητα, όσο και με την εικόνα τους. Μου αρέσει όταν δίνεται, ιδιαίτερη έμφαση, στην αισθητική, στο κείμενο, αλλά και στην φωτογράφιση, όταν πρόκειται για εξώφυλλο, όπως το τελευταίο του περιοδικού DownTown.

Ο λόγος φυσικά για την Αθηνά Οικονομάκου, που ποζάρει με ένα μοναδικό στυλ και ένα attitude, που δε έχει σε τίποτα να ζηλέψει από τα ξένα έντυπα. Απλή, προσιτή και φοβερά προσγειωμένη, η Αθηνά, παρουσιάζεται μέσα από τις ερωτήσεις της Φανής Πλατσατούρα, δίνοντας το στίγμα μίας κοπέλας, που ξέρει τι θέλει. Με 300.000 followers στο Instagram, δεν έχει κανένα πρόβλημα να απαντάει στα σχόλια και στις φήμες που αναφέρονται στο πρόσωπο της αφού, εκτός από γοητευτική και sexy, είναι μία ηθοποιός με εξαιρετικό ταλέντο και προοπτικές. Ανήκει στην νέα γενιά των καλλιτεχνών, που δείχνει σοβαρά δείγματα δημιουργίας και μία «πολυτέλεια», στον χαρακτήρα και στις κινήσεις της.

IMG_0645

Με λίγα λόγια, μία σύγχρονη γυναίκα που έχει προσαρμοστεί πλήρως, στις απαιτήσεις των καιρών, κάνοντας όνειρα για το μέλλον και σχεδιάζοντας το παρόν, με εξαιρετική ακρίβεια. Είναι ένα από τα πέντε εξώφυλλα, που μου άρεσαν πολύ μέσα στο 2016!!! Και τα πέντε ανήκουν στο DownTown!!

8
8