WINTER IS COMING….

Ο χειμώνας είναι προ των πυλών και η καθημερινότητα μας γίνεται όλο και πιο αρνητική. Στην εποχή μας, τα πάντα συνοδεύονται από μία συγκαταβατικότητα και μία αδιαφορία. Όσοι διαθέτουν αισθητική, δυνατή προσωπικότητα και κομψότητα, δεν προκαλούν και περιμένουν την ”σειρά” τους για να ”αποκαλυφθούν”, με την καλή έννοια πάντα.

Τρομοκρατικές επιθέσεις, δηλώσεις ηγετών χωρίς νόημα και ουσία, οικονομική πίεση και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, με μία μόδα να επαναλαμβάνεται και μία κυβέρνηση να βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος, με τον συγγραφέα Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, οι ελπίδες μου πάνε περίπατο.

Δεν θέλω να σας ψυχοπλακώσω αλλά η πραγματικότητα καλό θα είναι να αποτυπώνεται, όπως είναι και όχι, όπως θέλουμε να είναι!

Σε όλο αυτό υπάρχει και η θετική πλευρά!! Άνθρωποι που δημιουργούν που κάνουν την Ελλάδα υπερήφανη στο εξωτερικό (Πετρούνιας, Στεφανίδη, Κορακάκη) αλλά και πολιτικοί που μας δίνουν την αίσθηση ότι κάτι θα αλλάξει σύντομα (Μητσοτάκης only).

Ο κόσμος είναι σκυθρωπός, προβληματισμένος και πλέον δεν αντιδρά. Πρόσφατα, είχα μία συζήτηση με τον Διδάκτωρ Ιατρικής-Ειδικό Καρδιολόγο Ενηλίκων και Παίδων Διαμαντή Γκολιδάκη και συμπέρανα ότι άνθρωποι τέτοιου επιπέδου, είναι μοναδικοί στο είδος τους.

Η φίλη και συνεργάτης μου, Πολυξένη Καραμίχα, είναι άλλος ένας λόγος που με βάζει να προσπαθώ για την ανατροπή της ανιαρής πραγματικότητας της εποχή μας. Δημιουργική, αισιόδοξη, σωστή και πολύ ώριμη στις ιδέες της και στις επιλογές της, συνθέτει τον χαρακτήρα μίας γυναίκας πρότυπο.

Μου αρέσει να βλέπω νέους ανθρώπους, να προοδεύουν και να παίρνουν την τύχη της χώρας στα χέρια τους.

Δίνω μεγαλύτερη βαρύτητα στην ενημέρωση και γι αυτό το λόγο ψηφίζω ΣΚΑΪ. Σοβαρή και συγκροτημένη, η Νίκη Λυμπεράκη, δίνει έναν τόνο ωριμότητας και ποιότητας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και ο Νίκος Χατζηνικολαόυ, στον ΑΝΤ1. Φυσικά υπάρχουν και ορισμένα site, που κρατάνε ψηλά την σημαία της ενημέρωσης χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες.

Περιμένω με ανυπομονησία το fashion week που θα γίνει τέλος Οκτωβρίου. Στα θετικά συγκαταλέγονται, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, γιατί εμπνέει αισθητική και ιστορία, το μουσείο της Ακρόπολης αλλά και η ελληνική ναυτιλία, που κρατάνε την Ελλάδα σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο.

Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, σε εποχές όπου τα πάντα είναι ρευστά.
Η κριτική, πάντα βοηθάει να βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα, αλλά από την άλλη σε κάνει πιο αυστηρό.

Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή σεζόν και να είστε αισιόδοξοι, για να μπορείτε να αντιδράτε αμέσως και να βρίσκετε λύσεις. Και μην ξεχνάτε. Έχουμε δίπλα μας ανθρώπους, που έχουν αποδείξει ότι μας αγαπάνε. Οι υπόλοιποι πάνε για ανακύκλωση

 

10
10