MYKONOS 2018!

Our Rating

10

Η αισθητική, το απόλυτο lifestyle, οι δυνατές γαστρονομικές έδρες, ο καλύτερος κόσμος με μία μοναδική πολυτέλεια, συνθέτουν ένα απίστευτο σκηνικό και κάνουν την Μύκονο, τα τελευταία χρόνια, το απόλυτο προορισμό σε Ελλάδα και εξωτερικό για τις διακοπές σας.

Κότερα, ελικόπτερα, Ferrari, Aston Martin, εκπληκτικές καλλονές Ελληνίδες και ξένες, αλλά και όλο το διεθνές jet set, δίνει κάθε χρόνο το παρών. Η ενοικίαση ονειρικών βιλών με τους μεσίτες και τους εκπροσώπους γραφείων να έχουν χάσει το ύπνο τους σε συνδυασμό με έξτρα υπηρεσίες πχ οδηγό, chef, personal trainer κάνουν την διαμονή ονειρική σε καιρούς οικονομικής κρίσης.

Οι αναφορές που έχουν γίνει από ελληνικά και ξένα έντυπα, είναι εκατοντάδες!!! Οι Star του Hollywood την λατρεύουν, το real estate έχει χτυπήσει κόκκινο και οι αφίξεις είναι χιλιάδες, αρχής γενομένης από το Πάσχα, που φέτος ημερολογιακά είναι αρκετά νωρίς.

Η ιστορία της είναι γνωστή σε ολόκληρο το κόσμο πολλά χρόνια τώρα. Η μετεξέλιξη της είναι εντυπωσιακή και εκκωφαντική.

Η Μύκονος δύο ταχυτήτων, έπαψε να υπάρχει. Και κατά τη γνώμη μου, αυτό συμβαίνει σωστά, γιατί είχαν παρατηρηθεί φαινόμενα, παρακμής και εκμετάλλευσης, σε μέγιστο βαθμό.

SHOPPING & ART NEWS

Τα luxury brands που θα ανοίξουν φέτος στην Ψαρού είναι άνευ προηγουμένου. Οι διάσημοι οίκοι Louis ViittonGucciDior αλλά και ο λατρεμένος των γυναικών Christian Louboutin, θα έχουν την δική τους boutique. Επίσης ο ερχομός του διάσημου brand, Loro Piana, συμπληρώνει το απόλυτο lifestyle, την χλιδή και συνθέτουν εικόνες από παραμύθια.  Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι ο Οίκος Oscar de la Renta εκπροσωπείται από την boutique Ναmmos Village.

Για του λάτρεις της τέχνης, φέτος θα ανοίξει η Eden Fine Art Gallery με έδρες σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη, εκπροσωπώντας πολλούς καλλιτέχνες της μοντέρνας τέχνης.

ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΞΙΕΣ

Το Nammos, to Hakkasan, η παραλία της Ψαρού, το Cavo Tagoo, to Cavo Paradiso, η συναυλία του Αντώνη Ρέμου, κάθε τέλος Ιουλίου, είναι μερικές από τις σταθερές αξίες του νησιού. Όσον αφορά το shopping, η αναφορά που έγινε πιο πριν πιστεύω ότι σας καλύπτει στο maximum. Για τις παραλίες δεν γίνεται ειδική αναφορά, γιατί όλες τους, είναι τέλειες.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Έχω βαρεθεί να ακούω κριτικές και σχόλια κάθε χρόνο, από τους ίδιους ανθρώπους, ότι είναι ακριβή, ότι μαζεύει βίζιτες πολυτελείας, ότι κάνει κακό στην νεολαία και άλλες τέτοιες μπούρδες από ανεγκέφαλους, κομπλεξικούς και «μετανάστες» στην ποιότητα της καθημερινότητας.

Είστε όλοι εσείς που τρέχετε να κάνετε κρατήσεις, να βγάλετε δάνειο και να πάρετε άδεια για να την επισκεφθείτε πρώτοι! Εσείς που βγάζετε τις περισσότερες selfie και αυτοί που περιμένετε να πάρετε το καινούριο Iphone X, την πρώτη μέρα που ήρθε στην Ελλάδα.

Και επιεικώς επειδή είστε και ζώα και αδυνατείτε να ενημερωθείτε, κοιτάξτε τα τελευταία χρόνια, πόσες επενδύσεις έχει φέρει το νησί στην χώρα μας, πόσους επιχειρηματίες έχει προσελκύσει και πόσο πολύ ακούγεται η Ελλάδα, σε σχέση με την κομπλεξική και άχρηστη σε όλα τα επίπεδα Τουρκία, σε διεθνές επίπεδο.

Και μην ακούω σενάρια καθημερινής τρέλας ότι το lifestyle συνέβαλε σημαντικά στην οικονομική κρίση. Οι πολιτικές σας επιλογές, ήταν αυτές που διέλυσαν την χώρα και εξακολουθείτε να είστε κολλημένοι σε αυτό το πενιχρό μοτίβο ανασφάλειας και ψεμμάτων, γιατί τουλάχιστον μόνο έτσι μπορεί να ερμηνευθεί.

Η «θεατρική» προσπάθεια υπεράσπισης των θέσεών σας, που κάνετε είναι για τα μάτια του κόσμου!