ΜΕΝΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ: «ΤΟ ΣΤΥΛ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ»

Eργαζόμενη γυναίκα, μητέρα ενός υπέροχου κοριτσιού, με μία αρκετά απαιτητική καθημερινότητα, αλλά παρόλα αυτά πιστεύει πως μπορούμε να έχουμε στυλ και κομψότητα σε κάθε μας εμφάνιση, χωρίς να χρειάζεται μάλιστα να ξοδεύουμε πολλά χρήματα και χρόνο για το πετύχουμε αυτό.

Ζώντας σ΄ ένα περιβάλλον όπου επικρατούσε ο ήχος της ραπτομηχανής, οι κλωστές, οι βελόνες αλλά και τα περιοδικά μόδας, βλέποντας ταυτόχρονα την μητέρα της – μοδίστρα τότε – να μεταμορφώνει κομμάτια από υφάσματα σε υπέροχα ρούχα, δεν θα μπορούσε να μη μαγευτεί από όλη αυτή τη διαδικασία, να μην αγαπήσει το ρούχο, την μόδα, το στυλ. Ειδικά όταν διαπίστωσε πόσο εύκολα και όμορφα μπορεί να μεταμορφωθεί μία γυναίκα, φορώντας ένα ρούχο που την κολακεύει από κάθε άποψη.

Έχει πτυχίο Φυσικής Αγωγής και επίσης ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με χορό. Κλασικό και μοντέρνο. Επίσης εργάστηκε ως μοντέλο. Δούλεψε όμως και ως καθηγήτρια κινησιολογίας σε μία τοπική σχολή για μοντέλα, διδάσκοντας πόζες αλλά και πώς να περπατάει κάποιος σε μία πασαρέλα. Οι ατελείωτες ώρες διαβάσματος βιβλίων και περιοδικών, ομορφιάς και μόδας, αλλά και η παρακολούθηση αντίστοιχων επιδείξεων, την βοήθησαν να μάθει πολλά για τον μαγικό κόσμο της μόδας.

Όλα αυτά τελικά την έκαναν να αναπτύξει το στυλ της, το οποίο είναι εκλεπτυσμένο, θηλυκό και κομψά σέξι. Γιατί η ομορφιά κάποια στιγμή αρχίζει να ξεθωριάζει και να χάνεται. Το στυλ όμως είναι αυτό που παραμένει και πάντα αφήνει πίσω την σφραγίδα του! Εκτός από την λατρεία της για την μόδα, της αρέσει ο χορός, η γυμναστική, η φωτογραφία και τα ταξίδια.

Πριν από έξι χρόνια περίπου δημιούργησε ένα blog μόδας προσωπικού στυλ, το www.Redheadillusion.com. Ξεκίνησε με την ιδέα μιας στυλιστικής έκφρασης ιδεών, σκέψεων, αλλά και αγάπης για την μόδα και το στυλ. Σκοπός της είναι να βοηθήσει να ανακαλύψει η κάθε γυναίκα το δικό της προσωπικό στυλ, δίνοντας μικρά ερεθίσματα και έμπνευση μέσα από τις φωτογραφίες και τα άρθρα της.

Στην προσπάθειά της αυτή σύντομα σκοπεύει να δημοσιεύσει και μία σειρά εκδόσεων με τη μορφή e-Books, σχετική με το παραπάνω αντικείμενο. Στα μελλοντικά της σχέδια, είναι και το fashion design.