ΝΙΚΗ ΠΛΟΣΚΑ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και μόλις στα 27 της χρόνια έχει καταφέρει να συνδυάσει δυο εντελώς διαφορετικούς κόσμους και μάλιστα με εξαιρετική επιτυχία! Από τον χώρο των εφαρμοσμένων μαθηματικών που σπούδασε, βρέθηκε στο τμήμα marketing στο χώρο της υγείας μεγάλων εταιρειών παραφαρμακευτικών, καταγράφοντας μια επιτυχημένη πορεία μέχρι σήμερα.

Ταυτόχρονα αποτελεί μια από τις ανερχόμενες και πιο ταλαντούχες bookers και project manager, στον χώρο του PR management, event management, διαφήμισης και επικοινωνίας, στην εταιρεία Happy People Models.

IMG_0539

Παρότι οι δυο κόσμοι εκ πρώτης όψεως, μοιάζουν εντελώς διαφορετικοί, καταφέρνει να τους συνδυάζει άψογα, χάρη στην προσήλωση, την εργατικότητα, στην ευγένεια και την οργάνωση που τη διακρίνουν.

Η ίδια δηλώνει: «Στην επαγγελματική μου πορεία έως τώρα θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό γιατί περιστοιχίζομαι από αξιόλογους ανθρώπους και συνεργάτες, τους οποίους ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και την καθοδήγησή τους. Ένας από αυτούς είναι η φίλη και ιδιοκτήτρια του πρακτορείου Happy People Models, Κυρίου Βενετία.»

Τον τελευταίο καιρό εμπλουτίζει τη γκάμα των δραστηριοτήτων της, προσθέτοντας την ενασχόληση με το scouting και το direct booking για την υπεύθυνη εκπροσώπηση μοντέλων από Ελλάδα και εξωτερικό με βασικό γνώμονα το σεβασμό και  την εμπιστοσύνη.

7
7