ΕΛΕΝΗ ΛΑΜΠΟΥ

Η Ελένη Λάμπου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πενσυλβάνια των Η.Π.Α, από Έλληνες γονείς με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία. Είναι το δεύτερο κατά σειρά από τα τρία παιδιά της οικογένειας. Σε ηλικία μόλις δεκαπέντε ετών, άρχισε να εργάζεται στο εστιατόριο, που διατηρούσαν οι γονείς την στην Αμερική.
Σπούδασε personal training, Yoga & Pilates, ενώ η  μεγάλη αγάπη της είναι η υποκριτική. Όλα στη ζωή της άλλαξαν όμως, όταν σε ένα ταξίδι της, για διακοπές στην Ελλάδα, την ανακάλυψε γνωστός ιδιοκτήτης πρακτορείου μοντέλων και της πρότεινε να ασχοληθεί με το χώρο του modeling.
Τη γνωρίσαμε το 2015 μέσα από τη συμμετοχή της στα πανελλήνια καλλιστεία
“Μις Τουρισμός”, όπου ανάμεσα από εκατοντάδες κοπέλες από όλη την Ελλάδα που συμμετείχαν, κατάφερε να διακριθεί περνώντας στο τελικό όπου και κερδίζει έναν από τους πολυπόθητους τίτλους και στέφεται ” Μις φωτογένεια 2015 “.
Ακολούθησαν συνεργασίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, φωτογραφίσεις, επιδείξεις μόδας αλλά και προτάσεις από την τηλεόραση για lifestyle εκπομπές. Συμμετείχε σε video clip του μουσικού συγκροτήματος “kings ” για το τραγούδι  επιτυχία “Bikini”, το οποίο έγινε και viral ξεπερνώντας τα 25 εκατομμύρια προβολές στο YouTube σε μόλις ελάχιστους μήνες. Ακόμη υπήρξε μέλος της κριτικής επιτροπής των καλλιστείων «Μις Τουρισμός 2016» αλλά και βοηθός συντονισμού και μετάφρασης στην παραγωγή των Διεθνών Καλλιστείων «Μις τουρισμός».
Νιώθει ευγνώμων για τις ευκαιρίες που τις έχουν δοθεί ως τώρα και ξεπερνά όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια αυτού του πολύ ανταγωνιστικού χώρου με ένα μότο ζωής: “Τα αεροπλάνα πάντα απογειώνονται κόντρα στον άνεμο”.