ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πειραιά, με καταγωγή από τη Μάνη. Σπούδασε ναυτιλιακά αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκε. Η μεγάλη της αγάπη ήταν η μόδα, την οποία και ακολούθησε.

Έγινε γνωστή μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες του STAR CHANNEL, στο πλευρό του διάσημου chef Δημήτρη Σκαρμούτσου, έχοντας ενεργό ρόλο συμπαρουσίασης στο παιχνίδι μαγειρικής «BLIND TASTE». Τα τελευταία 4 χρόνια συμμετέχει στην εκπομπή «ΤΟ ΠΡΩΪΝΟ» με την Φαίη Σκορδά, στον ANT1, στη στήλη της μόδας.

Έχει σημαντικές συνεργασίες στο βιογραφικό της, ενώ έχει διασχίσει πασαρέλες για γνωστούς σχεδιαστές. Συμμετείχε σε διαφημιστικές καμπάνιες, editorial μόδας και παρόλο την τηλεοπτική προβολή της, προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και να μιλάει μέσα από τη δουλειά της.

Το εξωτερικό, είναι στα άμεσα σχεδιά της. Όπως μας είπε η ίδια, θα ήθελε να δοκιμάσει αυτή την εμπειρία γιατί με αυτό τον τρόπο θα ανοίξουν οι επαγγελματικοί της ορίζοντες και θα εμπλουτίσει και το portfolio της. Αυτό όμως που την κρατάει στην πατρίδα της, είναι το οικογενειακό της περιβάλλον, οι φίλοι της αλλά και η επαγγελματική καταξίωση που έχει γνωρίσει στο μέγιστο βαθμό.

Δυναμική, εργασιομανής φιλόδοξη και πεισματάρα, δεν εφησυχάζει ποτέ. Στα μελλοντικά της σχέδια είναι και η δημιουργία του δικού της Ε-shop.