ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Η διευθύντρια του ιστορικού εστιατορίου Διογένη στην Πλάκα, του ομίλου Σταθοκωστόπουλου, είναι απόφοιτη του ΕΠΛ στον τομέα γραφιστικής και καλών τεχνών. Όμως η αγάπη της για τα παιδιά, την έκαναν να ασχοληθεί με την προσχολική αγωγή, την δημιουργία δραστηριοτήτων και τον τρόπο έκφρασης.

Η επαγγελματική της πορεία, άλλαξε ολοκληρωτικά, όταν ξεκίνησε να εργάζεται για τον όμιλο Σταθοκωστόπουλο. Μέχρι σήμερα, μετράει δεκαέξι συναπτά έτη.

Η ίδια λέει πως ο κ. Σταθοκωστόπουλος της έδωσε την πολύτιμη ευκαιρία να εργαστεί όλα αυτά τα χρόνια σε δεκαπέντε μαγαζιά του ομίλου όπως το Riviera Coast (πρώην Vive Mar), Notos Cafe, Εν Πλω, Penarrubia Lounge (πρώην Ostria), Baron (πρώην Lis), Ithaki Restaurant. Δηλώνει πολύ ευγνώμων και τυχερή, γιατί μέσα από αυτό το διάστημα, της δόθηκε η δυνατότητα, να αποκτήσει επαγγελματική εμπειρία.

Αγαπάει πάρα πολύ αυτό που κάνει, ενδιαφέρεται πάντα και ενημερώνεται ταυτόχρονα, για τις νέες απαιτήσεις του management, φροντίζοντας με αυτό τον τρόπο να εξελίσσει τον εαυτό της, δικαιώνοντας στο maximum, την επιλογή του Ομίλου, στο πρόσωπό της.

Όταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος, τον αφιερώνει σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Λατρεύει το γυμναστήριο, την παραλία, ενώ παρακολουθεί μαθήματα μοντέρνου χορού. Της αρέσει επίσης, να σχεδιάζει και να γράφει. Όπως υποστηρίζει και η ίδια, αποκτά ισορροπία. Φυσικά δεν λείπει το διάβασμα. Τα βιβλία προσωπικής ανάπτυξης, έχουν την τιμητική τους.

Οι αδυναμίες της είναι η βαφτιστήρα της και η γάτα της.