ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΓΑΒΑΛΙΑ ΧΑΪΚΑΛΗ: «Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ»

Μαριαλένα καλησπέρα, μας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον τελευταία, μέσα από τον λογαριασμό σου στο Instagram. Πες μας λίγα λόγια για σένα και την δουλειά σου στον χώρο της μόδας.

Καλησπέρα και σε εσάς! Ας συστηθούμε καλύτερα λοιπόν. Είμαι 27 χρόνων και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου λατρεύω τα ρουχα και την μοδα, έχω πάθος με το fashion styling. Όμως η κύρια έμπνευση μου είναι το ίδιο το γυναικείο φύλο. Θα μου πεις τι εννοώ; Εννοώ ότι έμπνευση μου είναι η καθημερινή, αληθινή γυναίκα και το πως μπορεί να ντυθεί απο το πρωί έως το βράδυ, με επιλογές που μπορεί να υποστηρίξει αλλά και που κολακεύουν το σώμα της και αναδεικνύουν τα προσόντα της ανάλογα με το δικο της σωματότυπο! Και όχι ρουχα που αναδεικνύονται μόνο από μοντέλα περιοδικών, όχι φυσικά ότι δεν υπάρχουν και αξιόλογες τέτοιες προτάσεις.

Και πως το κανεις αυτό; Με τι ασχολείσαι ακριβώς;

Είμαι fashion influencer, content creator και δραστηριοποιούμαι κυρίως σε social media πλατφόρμες με πρωταρχική αυτή του Instagram ! Θα μου πεις και πάλι τι είναι όλα αυτά ; Θα στο εξηγήσω! Μέσα από τον λογαριασμό μου στο Instagram έχω χτίσει ένα κοινό όπου επικοινωνούμε καθημερινά!

Περιμενουν από μένα στυλιστικες προτάσεις , συμβουλές , διαγωνισμούς , ανακαλύπτουμε παρέα τις νεες τάσεις της μόδας , νέα brand , ελληνικές μικρές επιχειρήσεις – διαμάντια – που πολλοί δεν γνωρίζουν, βλέπουμε ρουχα φορεμένα , πως δείχνουν πάνω σε μια γυναικα με φυσιολογικές αναλογίες και όχι αποκλειστικά σε κάποιο μοντέλο , ανταλλάζουμε γνώμες και απόψεις!

Βασιζόμενη λοιπόν πάνω σε όλα αυτά καθημερινά ανακαλύπτω νέα πράγματα , ρουχα που κολακεύουν κάθε σωμα , προσιτά και δινω μια μεγάλη γκάμα επιλογών στο κοινό από επιχειρήσεις που πραγματικά ξεχωρίζουν στην αγορά!

Ακούγεται πραγματικά υπέροχο, πως ακριβώς ανακαλύπτεις τα νέα αυτά brands;

Δοκιμάζοντας! Ψάχνω να βρω καθημερινά επιχειρήσεις κυρίως ελληνικές, ιδιαίτερες , προτάσεις που δεν ξέρει κανείς αν δεν ψάξει καλά! Δοκιμάζω πάρα πολλά ρούχα , σχέδια , πατρόν και ποιότητες και βρίσκω το καταλληλο για κάθε σώμα και περίσταση έτσι ώστε κάθε γυναίκα να νιώθει όμορφα και άνετα με αυτά που φοράει! Γιατί είμαστε μοναδικές και έτσι πρέπει να νιώθουμε!

Θα μπορούσε κανείς να σε πει και στυλίστρια δηλαδή;

Ναι θα μπορούσε ! Αυτό είναι το νόημα, να δίνω στυλιστικές επιλογές , συμβουλές και ιδέες για σύνολα. Από το τι θα βάλει μια γυναίκα κάθε μέρα στη δουλειά μέχρι και την πιο ιδιαίτερη στιγμή στη ζωη της ! Όμως δεν είναι μόνο αυτό που κάνω. Έχω σπουδάσει και marketing, οπότε μπορώ να βοηθήσω αντίστοιχα και τις επιχειρήσεις, που συνεργάζομαι να αναπτυχθούν και να αναδείξουν με τον καταλληλο τρόπο τα προϊόντα τους.