Τα συστατικά της επιτυχίας για ένα εστιατόριο, δεν είναι δεδομένα. Κάθε φορά οι λόγοι που το κάνουν να γεμίζει, είναι διαφορετικοί. Η θέση του, το όνομά του, η κουζίνα αλλά και ο ιδιοκτήτης, συμβάλλουν αποφασιστικά στην καθιέρωση του. Πρόσφατα βρεθήκαμε στην οδό Ευφορίωνος στο Παγκράτι, στο νέο ιταλικό εστιατόριο Cupola, το οποίο μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ιταλική φινέτσα και ιταλική κουζίνα, συνθέτουν ένα menu, που καλύπτει στο maximum τις απαιτήσεις των πελατών. Ο κατάλογος περιέχει τα πάντα. Ορεκτικά, πίτσες, ζυμαρικά, ριζότο, ψάρια, κρέατα αλλά και πιάτα ημέρας.

9

Οι εντυπωσιακές πίτσες, το ριζότο της ημέρας με τα θαλασσινά καθώς επίσης το rib eye και η αματριτσιάνα, ήταν εξαίσια. Ποιότητα, γεύσεις και προσιτές τιμές, το κάνουν δημοφιλές στην περιοχή του Παγκρατίου. Η πλήρης winelist, το φιλικό και γρήγορο service, καθώς και οι ιδιοκτήτες του, οι κ.Πολίτης & Γιάννης Μεντόγιαννης δημιουργούν μια μαγική ατμόσφαιρα. Χωρίς υπερβολή, κλασικές Ιταλικές συνταγές, παίρνουν την μορφή που πρέπει σε ένα πολύ οικείο περιβάλλον.

7

*Φωτογραφική κάλυψη  Χρήστος Φίλος.

INFO:

 Ευφορίωνος 13, Παγκράτι 116 35