THE SEVEN BEST LUXURY HOTELS IN THESSALONIKI!!!

Η προσέγγιση που μπορεί να κάνει κάποιος για ένα ταξίδι, είτε πρόκειται για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους, είναι καθαρά υποκειμενική. Οι επιλογές μας, στηρίζονται στα δεδομένα που έχουμε, τις αξίες που πρεσβεύουμε, στις ανάγκες μας και στις επαγγελματικές μας επιδιώξεις, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η πρώτη φορά που ταξίδεψα στην Θεσσαλονίκη, ήταν το 2005 για προσωπικά μου θέματα. Αμέσως την λάτρεψα, γιατί έδειχνε κάτι το αληθινό, σε όλους τους τομείς, με τους ανθρώπους της να είναι φιλόξενοι και έτοιμοι να σε εξυπηρετήσουν. Οι χιλιομετρικές αποστάσεις κοντινές, το φαγητό τέλειο,οι γυναίκες να αντικατοπτρίζουν το στυλ και την ποιότητα στις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Κατά καιρούς έχω γράψει αρκετά άρθρα που αναφέρονται στην νύφη του Θερμαϊκού. Σήμερα σκέφτηκα να ασχοληθώ με το hotelling και να σας παρουσιάσω τα 7 καλύτερα ξενοδοχεία της πόλης, σε περίπτωση που θέλετε να την επισκεφθείτε.

Με την άνεση του παρελθόντος (εμπειρίες) και την ωριμότητα του λόγου, κατέληξα στα παρακάτω, δίνοντας σε εσάς το κριτήριο να δείτε τι σας ταιριάζει περισσότερο. Αισθητική, πολυτέλεια, ποιότητα κατασκευής των κτιρίων, δημιουργική γαστρονομία αλλά και επαγγελματικό service συνθέτουν το Top 7.

Και μην ξεχνάτε ότι η έμπνευση δημιουργεί την αναζήτησή και η αναζήτησή φέρνει την καταξίωση.

IMG_2462

Hyatt Regency Hotel Thessaloniki

IMG_2463

Electra Palace Hotel

IMG_2466-683x1024

The Excelsior Hotel

IMG_2465

Mediterranean Palace Hotel

IMG_2464

The Met Hotel

576879809

Porto Palace Hotel

IMG_2460

Daios Luxury Living 

10
10