ΤΟ ΝΕΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ IVANKA TRUMP

Σε ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Μαϊάμι με πανοραμική θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό μετακομίζουν η Ιβάνκα Τραμπ και ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ μετά την αναχώρησή τους από την Ουάσιγκτον.

Τα τελευταία φορτηγά της εταιρείας μετακομίσεων αναχώρησαν την Παρασκευή, από το άδειο πλέον σπίτι της Ιβάνκα και του Τζάρεντ στην πανάκριβη συνοικία Καλοράμα της πρωτεύουσας των ΗΠΑ με προορισμό το Μαϊάμι, όπως επιβεβαίωσε πηγή στο CNN. Η μεγαλύτερη κόρη του Τραμπ και ο άνδρας της νοίκιασαν για έναν χρόνο το διαμέρισμα στο πολυτελές σύμπλεγμα Τhe Arte στο Μαϊάμι, ανέφερε η «Wall Street Journal».

 

Τα ενοίκια στο εμβληματικό για το τριγωνικό του σχήμα The Arte φθάνουν τα 40.000 δολάρια μηνιαίως, ενώ η τιμή των διαμερισμάτων κυμαίνεται μεταξύ επτά και δεκαπέντε εκατομμυρίων δολαρίων.

Πώς είναι το νέο σπίτι της Ιβάνκα

Στον ιστότοπο του Arte είναι αναρτημένες φωτογραφίες με το εσωτερικό των διαμερισμάτων, των προνομίων που παρέχει, αλλά και της απίστευτης θέας στον ωκεανό.

 

 

Η νέα τους κατοικία φέρνει την Ιβάνκα και τον Τζάρεντ πιο κοντά στο πανάκριβο οικόπεδο των 32 εκατ. δολαρίων που αγόρασαν τον περασμένο μήνα στο «καταφύγιο των δισεκατομμυριούχων», το νησί Ιndian Creek, στην ευρύτερη περιοχή του Mαϊάμι. Το ζευγάρι σκοπεύει να μείνει με τα τρία παιδιά τους και τις δύο νταντάδες στο διαμέρισμα μέχρι να ολοκληρωθεί η μόνιμη κατοικία τους στο νησί.

Πηγή: iefimerida.gr