Η αριστοκρατική του φινέτσα, το service του και οι άνετοι χώροι, συνθέτουν την σωστή εικόνα, που πρέπει να έχει ένα τέτοιο εστιατόριο, στο κέντρο της Αθήνας. Το Sah δημιουργεί νέες προοπτικές στο γαστρονομικό χάρτη.

Ο Γιώργος Σαραφίδης, ξέρει να κρατάει τις ισορροπίες. Οι εμβληματικές σπεσιαλιτέ του εστιατορίου, σε συνδυασμό πάντα με την ποιότητα και την τιμή, το κάνουν να ξεχωρίζει.

Ξεκινήσαμε με τις γαρίδες, οι οποίες συνοδεύονται με ταραμά, σταμναγκάθι, ceviche τομάτας, crostini. Σειρά είχε η caesar σαλάτα, με φιλέτο κοτόπουλο, μπροσκέτες μπέικον, baby gem, caesar dressing. Το κριθαρώτο γαρίδας και το ριζότο, ήταν πολύ σωστά σε εκτέλεση με τις ισορροπίες να κρατούνται όπως πρέπει σε δύο πολύ δύσκολα πιάτα. Η συνέχεια ήταν αναμενόμενη. Τόσο το rib eye prime black angus Australia όσο και το tagliata-inside skirt black angus USA, ήταν νόστιμα και οι συνδυασμοί υλικών, μας ικανοποίησαν.

Το εξαιρετικό δέσιμο στο menu, το πετυχαίνει η wine list, η οποία περιέχει σημαντικές ετικέτες κρασιών, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Οι μουσικές επιλογές, ταιριάζουν απόλυτα με το περιβάλλον και με το ύφος του εστιατορίου.

Κατά καιρούς, δημιουργούνται κάποια event, τα οποία κάνουν το Sah, ακόμα πιο ξεχωριστό.

NFO:

Δορυλαίου, 10-12 Πλατεία Μαβίλη

210 6551169

sah.gr

www.instagram.com/sahathens

facebook.com/SAHathens