ΤΟ ΝΕΟ COCCO MYKONOS ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ CAPRICE

Το νέο bistro της ομάδας του ξενοδοχείου Belvedere συνδυάζει τον ιταλικό χαρακτήρα στις γεύσεις με τον μυκονιάτικο σοφιστικέ μινιμαλισμό στον διάκοσμο. Κι όλα αυτά σε ένα ονειρεμένο σημείο του νησιού που το κύμα συναντάει το ηλιοβασίλεμα και την αρχή της νυχτερινής διασκέδασης.

Πάνω στο κύμα πολλά μπορούν να συμβούν. Πάνω στο κύμα του μυκονιάτικου καλοκαιριού μπορούν να συμβούν πολύ ωραία πράγματα. Είναι, άλλωστε, το νησί που εκπέμπει πηγαία χαρά, παρά τους βιασμούς που έχει υποστεί. Κάτι ξέρουν από στυλ, χαρά και εξυπηρέτηση οι δημιουργοί του ξενοδοχείου Belvedere.

Έτσι αναδύθηκε φέτος το νέο ιταλικό bistro της ομάδας του ξενοδοχείου Belvedere. Και, ναι, είναι πάνω στο κύμα. Το Cocco Mykonos, όπως είναι το όνομά του, μπορεί να σου δίνει την αίσθηση ενός μίνι εστιατορίου στη Μικρή Βενετία, ωστόσο οι δυνατότητες του είναι υπέρτερες του μεγέθους του.

Κι αυτό διότι μοιάζει να συγκερνά την παράδοση των κλασικών μυκονιάτικων ιταλικών όπως του Sale&Peppe με την ενέργεια του ιστορικού Caprice και την κομψότητα μιας Katrin. Και όλα αυτά σε έναν χώρο που καταφέρνει να παντρέψει το αστικό με το νησιώτικο στυλ.

Άλλοτε σπίτι του θρυλικού Caprice, η αίγλη του παρελθόντος αναδύεται από κάθε γωνιά του ιστορικού αυτού κτιρίου. To Cocco Mykonos παίρνει, φυσικά, ορμή από αυτό το παρελθόν φιλοδοξώντας να δημιουργήσει το δικό του σοφιστικέ παρόν.

Στο τέλος μιας απογευματινής βόλτας ή στην αρχή μιας νύχτας που προοιωνίζεται ξέφρενη, μια στάση στα μπλε παραθαλάσσια τραπεζάκια του θα σας προσφέρει κάμποσες ιταλομυκονιάτικες νότες. Διότι αυτό είναι το ζητούμενο στο Cocco Mykonos: οι ιταλικές γεύσεις με κυκλαδίτικη αύρα.

Το μενού προσφέρει μικρά πιάτα για να συνοδεύσετε το ποτό σας, ενώ καλοδιαλεγμένα κρεατικά και ψαρικά, δροσερές σαλάτες, ανάλαφρες πίτσες και ζυμαρικά σε αυθεντικές ιταλικές εκτελέσεις αποτελούν επιλογές για ένα πιο ολοκληρωμένο δείπνο.

Διαβάστε περισσότερα στο andro.gr