Γνήσιο μεξικάνικο εστιατόριο, με μία ιδιαίτερη δυναμική στην καρδιά του Θησείου. Για την ιστορία να αναφέρουμε, ότι διαδέχθηκε το Sowl. Και εδώ η επιτυχία έχει ονοματεπώνυμο! Γιώργος Μελισσάρης και Γιάννης Μωράκης, που για άλλη μία φορά, δικαιώνουν προσδοκίες και βάζουν τις βάσεις για την καθιέρωση της μεξικάνικης κουζίνας, στην δύσκολη γαστρονομική σκηνή της πρωτεύουσας.

Ο Παναγιώτης Μουτσόπουλος, πραγματικά ζωγραφίζει’’ με τις δημιουργίες του, με μία πλήρης wine list και ένα επαγγελματικό service, να προσφέρουν το απόλυτο, στην απόλαυση και στην εμπειρία. Τα πολύ ενδιαφέροντα cocktail, τα επιμελείται ο Σπύρος Κερκύρας.

Ξεκινήσαμε την ρεστοκριτική μας, με guacamole Y Totopos (γουακαμόλε με χειροποίητη τορτίγια), esquites (καλαμπόκι) και patatas Bravas (πατάτα τηγανιτή με σάλτσα μπράβας). Συνεχίσαμε με τα Coctel De Pulpo Ceviche (σεβίτσε χταπόδι), Verde A Lima Ceviche (σεβίτσε λαυράκι), Roja De Remolacha Ceviche (σεβίτσε παντζάρι), που ήταν εξαιρετικά. Φυσικά, την τιμητική τους, είχαν τα Tacos Pollo Al Pastor (τακος με κοτόπουλο Al Pastor) και τα Tacos De Carne (τακος με μοσχάρι). Τα κυρίως πιάτα, το Carne Asada A La Parrilla (Rib eye στα κάρβουνα) και το Carne De Vaca Cousinero (Short ribs μοσχαριού μαγειρεμένο μπρεζε), ήταν άριστα, τόσο σε εκτέλεση όσο και σε ποσότητα. Ο επίλογος της βραδιάς γράφτηκε με το Tres Leches (επιδόρπιο-κρέμα Tres Leches, με μπίσκουι καρύδας και σάλτσα από φρούτα του δάσους).

INFO:

Ηρακλειδών 10, Θησείο

21 0345 7102

facebook.com/CoyoacanAthens

7
7