Συγκαταλέγεται στα δυναμικά new entry των Βορείων Προαστίων. Οι νόστιμες εικαστικές συνθέσεις έχουν να κάνουν με την διάθεση, για προσφορά και δημιουργία.

Βρίσκεται την καρδιά της νέας Ερυθραίας, στο πιο ιδιαίτερο και πολυσύχναστο σημείο της, στο NISI,προστατευμένο από την κίνηση του δρόμου.

Ένα fusion Japanese restaurant, σε minimal ύφος, αποχρώσεις που εκπέμπουν ηρεμία και εκλεπτυσμένο γούστο, ζεστό και διακριτικό, με γεύσεις από την άπω Ανατολή και ακόμα μακρύτερα.

Ξεκινήσαμε με τα noodles. Όλα τα wok περιέχουν σαν βάση, κόκκινο και άσπρο λάχανο, καρότο, κολοκυθάκι, κρεμμύδι, σουσάμι, και σχοινόπρασο. Σε αυτή τη κατηγορία, έχεις τέσσερις επιλογές: κοτόπουλο, μοσχάρι, γαρίδα και veggie.

Το fried crab (τραγανό ρολλ με καβούρι, crispy garlic, cream cheese, spicy mayo teriyaki, σχοινοπρασο), το popcorn (γαρίδες σε panko και sweet chilli sauce), το duck (τραγανή πάπια tonkatsu λαχανικά αγγούρι, καρότο, και duck sauce), το shrimp (γαρίδα tempura λαχανικά αγγούρι καρότο sweet chili mayo sauce), ήταν εξαιρετικά τόσο σε εκτέλεση όσο και σε ποιότητα.

Όλα τα rolls που δοκιμάσαμε ήταν πεντανόστιμα και ιδιαίτερης αισθητικής. Ξεχωρίσαμε το new york, λίγο spicy και το tempura obsession

Ο επίλογος της βραδιάς γράφτηκε με mochi, ιαπωνικές μπάλες ρυζάλευρου με μους σοκολάτας, το οποίο ήταν εξαιρετικό.

Μας ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό το service και η wine list που διαθέτει. Παρόλο που λειτουργεί ένα μήνα, έχει αποσπάσει θετικές κριτικές και σιγά σιγά, γίνεται σημείο συνάντησης για τον κόσμο των Βορείων Προαστίων και όχι μόνο.

INFO:

Χ.Τρικουπη 146 &, Στροφυλίου, Νέα Ερυθραία 146 71

Τηλέφωνο: 21 6800 4040

www.instagram.com/boasushi

www.facebook.com/BOAsushi