ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «FRUITS» ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ CÉDRIC GROLET
byΤο best seller βιβλίο “Fruits”, χάρη στο οποίο ο νεαρός αλλά χαρισματικός Γάλλος Pastry Chef Cédric Grolet, κατέκτησε φέτος τον Ιούλιο και τον τίτλο…
Το best seller βιβλίο “Fruits”, χάρη στο οποίο ο νεαρός αλλά χαρισματικός Γάλλος Pastry Chef Cédric Grolet, κατέκτησε φέτος τον Ιούλιο και τον τίτλο…
Το όνομα Πολίν Ντικριέ στους περισσότερους δεν λέει τίποτα. Πρόκειται για την μεγαλύτερη κόρη της πριγκίπισσας του Μονακό Στεφανί και εγγονή της πριγκίπισσας Γκρέις….
Μεσογειακή κουζίνα με διεθνείς επιρροές, το εστιατόριο, έδωσε το δικό του στίγμα από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, στον γαστρονομικό χάρτη της χώρας. Ένα…
Το τελευταίο διάστημα προσπαθώ να πιαστώ από κάπου και να πείσω τον εαυτό μου, ότι υπάρχει και κάτι το θετικό στο πολιτικό σκηνικό. Οι…
Το Ocean Black Pearl, είναι το τελευταίο δημιούργημα της Oceanco. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ιδιωτικό ιστιοφόρο στον κόσμο, το οποίο πήρε το όνομά του από το…
Όσο περίεργο και αν ακούγεται, το spa μπύρας, προσφέρει μία μοναδική εμπειρία απόλαυσης και χαλάρωσης. Κι όμως, υπάρχουν πολλά μέρη τόσο στην Ευρώπη όσο και…
Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, άνοιξε για το κοινό της Νέας Υόρκης, ο Fournos Theofilos. Πρόκειται για έναν διώροφο ελληνικό φούρνο που μόλις άνοιξε στην καρδιά…
Στο δίδυμο Γούιλιαμ Νόρντχαους και Πολ Ρόμερ απένειμε η σουηδική επιτροπή, τη Δευτέρα, το φετινό Νόμπελ Οικονομίας. BREAKING NEWS: ⁰The Royal Swedish Academy of…
Συγκαταλέγεται στα πιο επιτυχημένα στέκια της Κηφισιάς, με την πολύ ζεστή φιλοξενία και την απίστευτη ιταλική του κουζίνα από τον Βασίλη Καφαλούκο να δίνει…
Για μένα προσωπικά είναι η πρώτη φορά που η εισαγωγή σε ένα εστιατόριο υψηλού επιπέδου, είναι τόσο δύσκολη. Όταν στο τιμόνι βρίσκεται, ένας από…