PAK SISTERS: WELCOME TO LUXURY LIFESTYLE, FOOD & TRAVEL BLOG

Έχω μάθει από την εμπειρία μου στο χώρο της δημοσιογραφίας, να ξεχωρίζω τις  προσπάθειες που αξίζουν. Με βάση πάντα την ενημέρωση και έχοντας σαν κριτήρια την αισθητική, στην σωστή προσέγγιση των πραγμάτων αλλά και την αγάπη μου για το συγκεκριμένο επάγγελμα, διακρίνω τα project που χρειάζονται επιβράβευση. Στο κομμάτι του Lifestyle, έχω αναφερθεί σε προηγούμενα μου άρθρα.

Οι συγκεκριμένες κοπέλες, που τυχαίνει να είναι και αδελφές, διαθέτουν όλο εκείνο το πακέτο (μόρφωση,κοινωνικό επίπεδο, λατρεία για το αντικείμενο του και φυσικά όρεξη για δημιουργία) μου τράβηξαν αμέσως την προσοχή. Δεν θέλω να μακρηγορήσω άλλο γιατί το παρακάτω άρθρο θα σας λύσει απορίες, θα σας κάνει να τις ακολουθήσετε στο Instagram, έχοντάς τες σαν οδηγό ποιότητας και σωστής αισθητικής.

PAK SISTERS.COM 

Τις γνωρίσαμε μέσω του food blog που διαθέτουν www.instagram.com/pak__sisters, www.facebook.com/paksisters.eatsleeprepeat  και της επίσημης ιστοσελίδας τους paksisters.com.

Η Φοίβη – Άννα είναι η μικρή αδερφή των PAK sisters, βρίσκεται στο τελευταίο έτος στη Νομική Σχολή Αθηνών και ταυτόχρονα σπουδάζει ζαχαροπλαστική και αρτοποιία στο ιδιωτικό πανεπιστήμιο Le Monde. Αγαπάει τον υγιεινό τρόπο ζωής και θέλει μέσα από τα γλυκά της να φέρει την ισορροπία ανάμεσα στην απόλαυση και τη θρεπτική αξία. Έχει εργαστεί σε επίπεδο πρακτικής ως δημοσιογράφος , συμμετείχε στη διοργάνωση TEDxAthens ως Food & Gift Princess και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ζαχαροπλαστικής στο Παρίσι. Όνειρο της είναι να ανοίξει το δικό της ζαχαροπλαστείο.

Η Αλεξάνδρα είναι η μεγάλη αδερφή των PAK sisters, είναι απόφοιτος  του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ( ΑΣΟΕΕ ) με πτυχίο στα Οικονομικά και διαθέτει μάστερ στα Τραπεζικά & Διεθνή Χρηματοοικονομικά από το Cass Business School στο Λονδίνο.  Έχει περάσει τα καλοκαίρια της  παρακολουθώντας μαθήματα στο LSE στο Λονδίνο, στο Lomonosov  Πανεπιστήμιο στη Μόσχα και μέσω του μεταπτυχιακού της στη Νέα Υόρκη. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα σε πολυεθνικές εταιρείες και μεγάλους ομίλους.  Παίζει volley, beach volley και κάνει pilates με τη Μυρτώ Καλογεροπούλου  η οποία μετά από τόσο φαγητό καταφέρνει να την κρατάει σε άψογη φόρμα.

INTERVIEW: 

(Ερώτηση για Φοίβη ) Πως προέκυψε η ιδέα για τη δημιουργία του PAK sisters και τι προσδιορίζει το συγκεκριμένο όνομα;

Από πολύ μικρή ηλικία μας προσελκύει ο χώρος της εστίασης, μας άρεσε πάντα να πηγαίνουμε σε εστιατόρια και να δοκιμάζουμε καινούργιες γεύσεις. Μεγαλώνοντας αυτό έγινε όλο και πιο έντονο μέχρι που αποφασίσαμε να μοιραστούμε τα αγαπημένα μας πιάτα δημιουργώντας τη σελίδα μας. Το όνομα του PAK προέκυψε από τα αρχικά μας Φοίβη – Άννα και Αλεξάνδρα Κρυστάλλη.

(Ερώτηση για Φοίβη ) Πως αποφάσισες να ασχοληθείς, με τη ζαχαροπλαστική;

Λίγο πριν ολοκληρώσω τις σπουδές μου στη Νομική σχολή Αθηνών ξεκίνησα να επαναπροσδιορίζω τις επιλογές μου και έτσι αποφάσισα πως θέλω να βρω κάτι που να με εκφράζει , κάτι που να το αγαπάω και να μπορώ μέσω αυτού να είμαι δημιουργική και να εξελίσσομαι συνεχώς, έτσι προέκυψε η ζαχαροπλαστική.

(Ερώτηση για Άλεξ ) Έχοντας ζήσει και στο Λονδίνο και έχοντας ταξιδέψει αρκετά και στο εξωτερικό, που τοποθετείς την Ελληνική κουζίνα και τα ελληνικά εστιατόρια;

Μ’ αρέσει πολύ να γνωρίζω ένα καινούργιο μέρος δοκιμάζοντας την τοπική κουζίνα. Τα εστιατόρια αποτελούν κατά κάποιον τρόπο κομμάτι της πολιτιστικής ταυτότητας κάθε περιοχής και υποδηλώνουν τον τρόπο ζωής και την κουλτούρα κάθε κοινωνίας. Αγαπώ πολύ τη χώρα μου και πιστεύω πως τόσο η Μεσογειακή διατροφή όσο και η ποικιλομορφία που παρουσιάζεται στην εγχώρια γαστρονομική σκηνή προσδιορίζουν τον πολύπλευρο χαρακτήρα, την προσήλωση στην ποιότητα, την απλότητα, τη φιλοξενία, την πειθαρχία και την αγάπη για ζωή των Ελλήνων. Μπορεί  να ξεχωρίσει κανείς από μια μια απλή ψαροταβέρνα μέχρι το πιο γκουρμέ εστιατόριο.

(Ερώτηση για Άλεξ) Από τις γνώσεις σου ως οικονομολόγος, πιστεύεις πως μπορεί η χώρα μας, να στηρίξει την οικονομία της, κατά ένα μεγάλο ποσοστό, στο χώρο της εστίασης;

Ναι, πιστεύω πως ήδη το πράττουμε! Στα πλαίσια της τουριστικής ανάπτυξης που παρουσιάζεται, περιλαμβάνεται και ο χώρος της εστίασης, γι αυτό και είναι καθοριστικής σημασίας, η συμβολή της.

10
10