ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

Οι περισσότεροι από εσάς έχετε κάνει τα σχέδια σας, άλλοι πάλι ήδη βρίσκονται καθ΄ οδόν και κάποιοι θα προτιμήσουν το κλεινόν άστυ είτε από άποψη είτε εξ΄ ανάγκης..
Το Πάσχα είναι συνυφασμένο με εξοχή, βόλτες στο χωριό, στο βουνό αλλά και για προοίμιο των καλοκαιρινών διακοπών σε κάποιο νησί! Ο κάθε τόπος έχει τα έθιμα του και τις τελετουργίες του.Οι τυχεροί που θα εκδράμουν στον τόπο καταγωγής τους που εκεί τους περιμένουν και οι οικείοι τους η χαρά είναι διπλή.. Ο παππούς και η γιαγιά, οι θείοι και οι θείες τους οποίους οι περισσότεροι βλέπουμε σπάνια και που μας περιμένουν με μεγάλη χαρά είναι σίγουρο πως θα λειτουργήσουν καταλυτικά στην καλυτέρευση της ψυχολογίας μας. Η θαλπωρή και η αγάπη είναι τα κυριότερα συστατικά για αυτό!

Όσοι όμως δεν μετακινηθούν δεν σημαίνει πως υπολείπονται… σαφώς και υπάρχουν επίσης πολλές εναλλακτικές για όλους. Εξάλλου μια πόλη χωρίς τρελή κίνηση, νεύρα και πολυκοσμία είναι από μόνο του κίνητρο..
Ευκαιρία για βόλτες στο κέντρο, καφεδάκια και φαγητάκι σε εκείνο το μέρος που δεν είχατε καταφέρει να πάτε και όλο αναβάλλατε. Οι ρυθμοί πέφτουν και ξεφεύγουμε από την δύσκολη και φρενήρη καθημερινότητα μας. Στα μεγάλα συν οι παραστάσεις αλλά και οι μουσικές εμφανίσεις των αγαπημένων καλλιτεχνών μας… και όλα αυτά με άνετο πάρκινγκ!!!
Πόσο μάλλον που φέτος με την μεταφορά της Πρωτομαγιάς έχουμε μια πρόσθετη μέρα bonus..

Μέσα σε όλα βέβαια να μην ξεχάσουμε πως οι μέρες αυτές είναι και μέρες, περισυλλογής, κατάνυξης και προσευχής. Ώρα να κοιτάξουμε μέσα μας να σκεφτούμε και να κάνουμε μια ειλικρινή κουβέντα με τον ευατό μας. Να ηρεμήσουμε και επανεξετάσουμε τις επιλογές μας και την ζωή μας εν γένει..

Η επιλογή δική σας ..

Όλοι εμείς λοιπόν σας στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας για όλους εσάς!!

Γεμίστε τις μπαταρίες σας και τα λέμε από βδομάδα ανανεωμένοι !!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!