Δείγματα δημιουργίας και υψηλής γαστρονομίας, από τον κορυφαίο chef Andy Lee, σωστές εκτελέσεις, ευρηματικοί συνδυασμοί υλικών, συνθέτουν την εικόνα ενός από τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας, αν όχι της Ελλάδας! Η ιαπωνική κουζίνα έχει την τιμητική της και ο chef, μαζί με την ομάδα του, εισάγει νέες τεχνικές στο sushi, χρησιμοποιώντας εξαιρετικές πρώτες ύλες για μοναδικές εμπειρίες, ιαπωνικών γεύσεων.

Δοκιμάσαμε τα νέα πιάτα, ξεκινώντας από το tataki salmon, το crispy calamari, το ebi mayo, το spicy tuna και το kataifi roll. Συνεχίσαμε από κυρίως, με την  house crispy duck, και το κλασικό πλέον και αδυναμία μου φυσικά, black cod.

Η αύρα ενός σύγχρονου grand restaurant αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο, σε μία εποχή συνεχών αλλαγών και αμφισβητήσεων στο χώρο της γαστρονομίας. Η γνώση της αφαίρεσης κυριαρχεί παντού με μέτρο, διαγράφοντας με επιτυχία την υπερβολή.

Η καλόγουστη ατμόσφαιρα με τον καλύτερο κόσμο, από τα Βόρεια Προάστια και όχι μόνο συνδυάζεται, αποτελεσματικά με τις εξαιρετικές μουσικές επιλογές και τον διακριτικό φωτισμό, στην αυλή του Oozora. Ο Νεκτάριος Ντάλλας, θα σας υπενθυμίσει για άλλη μία φορά τι σημαίνει ποιότητα, αισθητική, στυλ και σωστή προσέγγιση των πραγμάτων, καλύπτοντας έτσι με απόλυτη επιτυχία, το κεφάλαιο που γράφει Welcome.

INFO:

Δηλιγιάννη 54, Κηφισιά

Tηλ: 2108018515

www.facebook.com/oozora.restaurant

9
9