ΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ ΤΟΥ MATSUHISA

Η ανεμπόδιστη θέα του γαλάζιου της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το ατμοσφαιρικό περιβάλλον με το τζάκι στο εσωτερικό του εστιατορίου και η υψηλή ποιότητα της Japanese fusion κουζίνας του Nobu είναι μερικοί μόνο από τους λόγους επιλογής του Matsuhisa και για τη χειμερινή μας έξοδο. Στα ατού, πέραν του high-end μενού του Executive Chef Τόνυ Βρατσάνου και του Head Chef της ζεστής κουζίνας, Θωμά Κουράκου, προστίθεται και το early lunch των «Matsuhisa Sundays» κάθε Κυριακή ενώ το προσεγμένο σύνολο συμπληρώνουν signature cocktails και premium spirits του Umi Bar, του πρώτου bar διεθνώς με την υπογραφή του Matsuhisa.

Ακόμα, από την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη, για τέσσερις εβδομάδες, επιστρέφουν τα «Food & Wine Pairings» του Νοεμβρίου με ολοκληρωμένα μενού πέντε δημοφιλών signature πιάτων του εστιατορίου, που θα σερβίρονται συνοδεία κρασιών γνωστών παραγωγών του ελληνικού αμπελώνα. Οι οινοπαραγωγοί που θα συμμετέχουν φέτος είναι: Κάναβα Χρυσού Τσέλεπος Σαντορίνη (4/11), Οινοποιείο Δαλαμάρα (11/11), Κτήμα Lacovino (18/11) και Κτήμα Οινοτρόπαι (25/11).

Επίσης, μέσω της υπηρεσίας «Matsuhisa Athens Home Fine Dining», με την υποστήριξη της Spanos Luxury Cars SA, Official Jaguar Land Rover Dealer, οι λάτρεις της κουζίνας του Nobu στις περιοχές των νοτίων προαστίων μπορούν και το χειμώνα να απολαύσουν στο σπίτι επιλογές τόσο από την κρύα όσο και από τη ζεστή κουζίνα του Matsuhisa Athens αλλά και premium cocktails.

Food and wine pairings: €100

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Σάββατο 19:30-00:30, Κυριακή 13:30-23:00

Πηγή: athinorama.gr