ΤΑ ΝΕΑ ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ AIRBNB ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΥΣ CHEF

Η δημοφιλής πλατφόρμα ενοικίασης καταλυμάτων έχει εμπλουτίσει τις υπηρεσίες της με πακέτα για μαθήματα μαγειρικής και γενικά, γαστρονομικές εμπειρίες. Πρόσφατα, μας σύστησε και νέα online μαθήματα μαγειρικής, από βραβευμένους σεφ.

Όπως διαβάζουμε στο Insider, τα νέα μαθήματα δεν θα είναι σαν να παρακολουθείς απλά μια εκπομπή μαγειρικής, αφού οι σεφ θα καθοδηγούν τους συμμετέχοντες σε κάθε βήμα, δίνοντας τα σωστά tips στον καθένα ώστε να φτιάξει εντυπωσιακά πιάτα.

Ο γνωστός σεφ David Chang, που συνεργάζεται με την πλατφόρμα και για αυτό το prject, δήλωσε σχετικά με τα νέα μαθήματα: «ως σεφ συνδεόμαστε με τους καλεσμένους μας μέσω του φαγητού, αλλά δεν έχουν συχνά τη δυνατότητα να μοιραστούμε και να εξερευνήσουμε τις ιστορίες πίσω από τα πιάτα μας. Αυτές οι διαδικτυακές εμπειρίες μας δίνουν την ευκαιρία να το κάνουμε, ενώ διευκολύνουν και την επικοινωνία των σεφ από όλο τον κόσμο με καλεσμένους που βρίσκονται πολύ μακριά».

Τα περισσότερα μαθήματα μαγειρικής έχουν διάρκεια 1 με 1,5 ώρα και μπορούν να τα παρακολουθήσουν το πολύ 10 άτομα κάθε φορά, ώστε να διασφαλίζεται ότι υπάρχει χρόνος για να επικοινωνούν όλοι με τους σεφ. Όσο για τις τιμές τους, ξεκινούν από $30.

INFO:
Δείτε τα online μαθήματα μαγειρικής ΕΔΩ.

Πηγή: olivemagazine.gr

 

10
10