ΟΛΑ ΟΣΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ NETFLIX ΤΟΝ ΜΑΪΟ

Λίγες ημέρες απομένουν ακόμα μέχρι να αποχαιρετίσουμε οριστικά τον Απρίλιο και στο κείμενο που ακολουθεί συγκεντρώσαμε για ακόμα μία φορά το υλικό που έρχεται στο Netflix τον Μάιο. Στις σειρές μεταξύ άλλων, αναμένουμε το πολυσυζητημένο Hollywood του Ράιαν Μέρφι  αλλά και την επιστροφή της επιτυχημένης σειράς Dead to Me.

Όπως θα διαπιστώσετε, η πλατφόρμα εμπλουτίζει το περιεχόμενό της με περισσότερες ταινίες, ενώ τα πρωτότυπα ντοκιμαντέρ κλέβουν κι αυτόν τον μήνα την παράσταση.

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά;

01.05.2020
Hollywood – Limited Series 
Η νέα σειρά μίας σεζόν “Hollywood” από τον Ράιαν Μέρφι και τον Ίαν Μπρέναν, αφηγείται την ιστορία μιας παρέας φιλόδοξων ηθοποιών και σκηνοθετών στο μεταπολεμικό Χόλιγουντ που προσπαθεί -πάση θυσία- να πετύχει στη Μέκκα του κινηματογράφου.

01.05.2020
Casi Feliz / Almost Happy – Season 1
Ο Σεμπαστιάν είναι ένας σχεδόν διάσημος ραδιοφωνικός παραγωγός που παλεύει να βρει τον δρόμο του, αντιμετωπίζοντας την πρώην του (που την αγαπά ακόμα) και τα παιδιά του.

01.05.2020
En pleine nuit / Μέσα στη νύχτα – Season 1
Επιβάτες και πλήρωμα σε μια νυχτερινή πτήση που δέχτηκε αεροπειρατεία βιάζονται να προλάβουν τον ήλιο καθώς ένα μυστηριώδες συμπαντικό γεγονός καταστρέφει τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα στο watchandchill.gr