ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΡΙΣΗ!

Διανύουμε αισίως τον δεύτερο μήνα του έτους με το αστυνομικό ρεπορτάζ να μονοπωλεί τα δελτία ειδήσεων και την ακρίβεια να έχει χτυπήσει κόκκινο.

Επικρατεί μια σύγχυση με αποκορύφωμα τον καιρό, έτσι ώστε οι τέσσερις εποχές του Βιβάλντι να είναι τόσο επίκαιρες όσο ποτέ.Ουδέποτε τα προβλήματα έλειψαν από την καθημερινότητα μας, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει την μορφή χιονοστιβάδας που κατρακυλάει και γιγαντώνεται.

Κατά τη γνώμη μου φταίνε οι υπερβολικές απαιτήσεις που έχουμε, τα ψέματα που λέμε στους δικούς μας ανθρώπους το ότι δεν ξέρουμε τι θέλουμε και οι βιαστικές και επιπόλαιες επιλογές για να ικανοποιήσουμε τρίτους.

Τα διαζύγια είναι στο peak τους και η τρομοκρατία δυστυχώς κάνει την εμφάνιση της ξανά.

Η κυβέρνηση έχει πάρει μέτρα προς την σωστή κατεύθυνση και καταβάλλει προσπάθειες αλλά πρέπει και εμείς  να αλλάξουμε ρότα και να μην τα περιμένουμε όλα από τους άλλους.

Οι συνήθειες μας και οι πράξεις μας πρέπει να αφορούν τα πραγματικά θέλω μας. Όταν ξεκινάμε μια σχέση να ξέρουμε τα όρια μας και το τι επιδιώκουμε και επιζητούμε, με ειλικρίνεια χωρίς ψέματα και υπερβολές.

Και το βασικότερο, να κάνουμε τον σταυρό  μας που είμαστε υγιείς. Τα νοσοκομεία έχουν γεμίσει και εκεί βρίσκονται τα πραγματικά προβλήματα.

10
10