ΜΟΡΦΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Πριν την ενασχόλησή της με το modeling, σπούδασε στο τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Δημοκριτείου Πανεπιστήμιου Θράκης και στη συνέχεια, το 2018, πήρε μια υποτροφία για το Frederick University στη Λεμεσό, όπου παρακολούθησε ένα εξάμηνο. Στις αρχές του επόμενου έτους, ξεκίνησε και τις μεταπτυχιακές της σπουδές (master), στον τομέα της «Κλινικής Ψυχικής Υγείας», στο τμήμα της Ιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Σήμερα η 25χρονη καλλονή από την Καστοριά ασχολείται επαγγελματικά με το modeling. Η συνεργασία της με το πρακτορείο «No Limits Models Agency», που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, την έχει βοηθήσει σημαντικά.

Πριν ένα χρόνο, την είχαμε δει στο «Next Top Model Greece», αλλά δυστυχώς, δεν κατάφερε, να φτάσει, στο σπίτι του GNTM.

Τον Δεκέμβριο του 2020, στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Elite», που θα πραγματοποιηθεί στο Κάϊρο της Αιγύπτου, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα. Το ερχόμενο καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Ιούνιο, του 2021, θα πάρει μέρος στον διαγωνισμό «Σταρ Ελληνική Ομορφιά», που θα πραγματοποιηθεί στην Μύκονο.

Στον ελεύθερο της χρόνο, γυμνάζεται. Τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία, στις γάτες και τα σκυλιά. Λατρεύει τη μουσική και θέλει μέχρι τα 30 της, να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. Πρότυπό της σε αυτό, είναι η δική της οικογένεια και η αγάπη που της έχουν δώσει, οι γονείς της.