ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ: ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ WALLEM SHIP MANAGEMENT

Ο Όμιλος Wallem διόρισε τον Ιωάννη Στεφάνου ως Διευθύνοντα Σύμβουλο της Wallem Ship Management, με ευθύνη την επίβλεψη και τον στρατηγικό σχεδιασμό των δραστηριοτήτων διαχείρισης πλοίων της εταιρείας παγκοσμίως.

Ο κ. Στεφάνου εντάχθηκε στην Wallem Ship Management τον Απρίλιο του 2014 ως επικεφαλής της Τεχνικής Διοίκησης. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει εργαστεί για μια σειρά γνωστών εταιρειών διαχείρισης πλοίων και ιδιώτες διαχειριστές πλοίων. Είναι απόφοιτος της ΑΕΝ Ασπροπύργου Μηχανικών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Marine Technology και Technical Management of Ship Operations και είναι Chartered Engineer εγγεγραμμένος στο Engineering Council UK.

Ο John-Kaare Aune, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Wallem, σχολίασε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσω τον Ιωάννη ως Διευθύνοντα Σύμβουλο της Wallem Ship Management. Έχει κερδίσει τον σεβασμό της ναυτιλιακής βιομηχανίας και θα φέρει ένα ευρύ φάσμα τεχνικής, επιχειρησιακής και εμπορικής εμπειρίας και γνώσης. Μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι ο Ιωάννης θα συνεχίσει να ενισχύει τον Όμιλο Wallem ως τον προτιμώμενο πάροχο ναυτιλιακών λύσεων για τους συνεργάτες μας και να προωθήσει την αξία σε όλους τους τομείς».

Ο Ιωάννης Στεφάνου δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή που διορίστηκα Διευθύνων Σύμβουλος της Wallem Ship Management, ειδικά σε μια τόσο συναρπαστική στιγμή για την εταιρεία. Η Wallem δικαίως είναι περήφανη για την κληρονομιά της ως η πρώτη εταιρεία διαχείρισης πλοίων για λογαριασμό τρίτου στον κόσμο. Η εστίασή μου θα είναι να διατηρήσω το πελατοκεντρικό μας μοντέλο διασφαλίζοντας ότι θα συνεχίσουμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στο ευρύ φάσμα των πελατών μας και να εξοπλίσουμε την επιχείρηση για τη διαχείριση των πλοίων του μέλλοντος».

Πηγή: ot.gr