Η ΝΕΑ PANERAI BOUTIQUE ΣΤΗ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ: ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΦΙΝΕΤΣΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗΣ

Σε συνεργασία με τον Oίκο Kessaris, η μανουφακτούρα από τη Φλωρεντία παρουσιάζει τη νέα της boutique στον πιο «ωρολογοκρατούμενο» δρόμο της Αθήνας. Ενας χώρος ιταλικής φινέτσας, ελβετικής ακρίβειας και υποθαλάσσιας σαγήνης.

Η οδός Βουκουρεστίου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ανέτως ο δρόμος της υψηλής ωρολογοποιίας στην Αθήνα. Την περιδιαβάζεις και στέκεσαι δίχως δεύτερη σκέψη από βιτρίνα σε βιτρίνα για να θαυμάσεις τα νέα επιτεύγματα των θαυμαστών οίκων. Τώρα προστίθεται ένας ακόμη οίκος αιχμής, καθώς η Panerai αποκαλύπτει τη νέα της Boutique στην Ελλάδα σε συνεργασία με τον επί σειρά ετών συνεργάτη της, τον Οίκο KESSARIS. Τι σημαίνει αυτό; Πώς ο δρόμος ομορφαίνει «επικίνδυνα».

Η νέα Panerai Boutique ξεχωρίζει με τον έντονο χαρακτήρα της, υποδέχεται τους λάτρεις των ρολογιών και τους προσκαλεί να ανακαλύψουν έναν κόσμο ιταλικής φινέτσας και design σε συνδυασμό με την ελβετική τεχνογνωσία στον κλάδο της ωρολογοποιίας.

Ο σχεδιασμός της Boutique αντιπροσωπεύει τα στοιχεία που συνδέουν το παρελθόν του brand με το μέλλον του: ιταλικό DNA, θαλάσσιος κόσμος, τεχνογνωσία και σύγχρονοι ήρωες.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανοίξαμε με τον, επί χρόνια συνεργάτη μας, Οίκο KESSARIS, τη νέα Panerai Boutique στην καρδιά της Αθήνας. Η Boutique είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να αντικατοπτρίζει τις αξίες που ορίζουν την ταυτότητα της Panerai και είμαστε ευτυχείς που μέσα από αυτήν προσφέρουμε σε κάθε λάτρη του ρολογιού την ευκαιρία να ανακαλύψει έναν ξεχωριστό κόσμο ιταλικού σχεδιασμού και ελβετικής τεχνογνωσίας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αυτή την εξέλιξη στη συνεργασία μας με τον Οίκο KESSARIS και ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε από κοινού αξέχαστες εμπειρίες για τους πελάτες μας, στην Αθήνα» αναφέρει ο CEO της Panerai, Jean-Marc Pontroué.

Ο Βασίλης Καίσαρης, Πρόεδρος & CEO της ORA KESSARIS δηλώνει: «Είμαστε υπερήφανο μέλος της οικογένειας της Panerai για περισσότερα από 20 χρόνια. Ο μακροχρόνιος δεσμός μας τώρα τιμάται περαιτέρω με τη λειτουργία της νέας Panerai Boutique στην Βουκουρεστίου 24. Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτό το νέο κεφάλαιο της συνεργασίας μας στην Αθήνα και ανυπομονούμε να το παρουσιάσουμε μαζί στους πελάτες μας».

Η Panerai ιδρύθηκε στη Φλωρεντία και εμπνέεται συνεχώς από τις ιταλικές της ρίζες. Μετουσιώνει την παράδοση, τον ιταλικό τρόπο ζωής και την εξαιρετική ελβετική δεξιοτεχνία όχι μόνο στα ρολόγια της, αλλά και στην αίσθηση που αποπνέουν τα καταστήματά της με την χαρακτηριστική τους εμφάνιση.

Η είσοδος στη Boutique σηματοδοτεί την έναρξη ενός ταξιδιού μύησης στην εμπειρία της Panerai. Οι πελάτες καλούνται να βουτήξουν σε έναν κόσμο, όπου η ποιότητα συναντά την τεχνογνωσία. Η κομψότητα του εσωτερικού της Boutique εκφράζεται μέσα από τα υψηλής αισθητικής έπιπλα και αντικείμενα ιταλών σχεδιαστών.

Στο χώρο του Counter Bar και των Counter Tables παρουσιάζεται η πλούσια συλλογή των ρολογιών, ενώ παράλληλα οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το ιταλικό τελετουργικό του καφέ ή ενός signature aperitivo ποτού, κατά τη διάρκεια της εξυπηρέτησής τους.

Η επιρροή του θαλάσσιου κόσμου και των ανθρώπων της περιπέτειας, σημαντικά μέρη της ιστορίας και της ταυτότητας της Panerai, διαφαίνεται μέσα από τις οθόνες και τις κινούμενες εικόνες που κοσμούν τους τοίχους της Boutique και προσθέτουν μια ζωντανή αίσθηση του υποθαλάσσιου κόσμου μέσα στο χώρο.

Να σημειωθεί πως η Panerai ιδρύθηκε στη Φλωρεντία το 1860 όπου λειτουργούσε ως εργαστήριο, κατάστημα και στη συνέχεια ως σχολή ωρολογοποιίας. Για πολλές δεκαετίες προμήθευε το ιταλικό ναυτικό και το ειδικό καταδυτικό σώμα με όργανα ακριβείας.

Τα σχέδια που δημιούργησε η Panerai εκείνη την εποχή, συμπεριλαμβανομένων των Luminor και Radiomir, δεσμεύονταν για πολλά χρόνια από τον νόμο περί στρατιωτικής εχεμύθειας και κυκλοφόρησαν στη διεθνή αγορά μετά την απόκτηση του Brand από τον Όμιλο Richemont το 1997.

Σήμερα, η Panerai αναπτύσσει και δημιουργεί τους μηχανισμούς και τα ρολόγια της στο εργοστάσιο της στην πόλη Neuchâtel της Ελβετίας, συνδυάζοντας τον Ιταλικό σχεδιασμό και την ιστορία με την Ελβετική τεχνογνωσία στην ωρολογοποιία. Τα ρολόγια Panerai πωλούνται σε όλο τον κόσμο μέσω ενός αποκλειστικού δικτύου διανομέων και Boutiques Panerai.

//Panerai Boutique, Βουκουρεστίου 24, Σύνταγμα.

Πηγή : Andro.gr