ΦΥΣΙΚΟ SCRUB ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Είναι ο μεγάλος βραχνάς πολλών γυναικών ανεξαρτήτου πάχους και ηλικίας. Ο λόγος για την κυτταρίτιδα, η οποία μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους όπως είναι η κακή διατροφή, η αφυδάτωση, τα γονίδια.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να την καταπολεμήσουμε-χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρο ότι θα εξαφανιστεί εντελώς και μια για πάντα. Ένας από αυτούς είναι και η εφαρμογή κατάλληλων προϊόντων στα συγκεκριμένα σημεία. Μπορούμε να δοκιμάσουμε να φτιάξουμε ένα μόνες μας, με υλικά που μπορούμε να προμηθευτούμε από το φαρμακείο.

Σήμερα λοιπόν θα φτιάξουμε scrub με μαύρη ζάχαρη, φυτικό λάδι κισσού και αιθέρια έλαια. Συγκεκριμένα χρειαζόμαστε μισό ποτήρι λάδι, ένα ποτήρι ζάχαρη και 2 με 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο.

Σε ένα μεσαίου μεγέθους βάζο ρίχνουμε το λάδι κισσού, το οποίο φημίζεται για την δράση του κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Προσθέτουμε τη μαύρη ζάχαρη και ελάχιστες σταγόνες απο το αιθέριο έλαιο που θέλουμε να μυρίζει η επιδερμίδα μας.

Μέσα στο μπάνιο κάνουμε απαλές, κυκλικές κινήσεις στα σημεία που έχουμε κυτταρίτιδα για περίπου 4 με 5 λεπτά. Ξεβγάζουμε με νερό και εφαρμόζουμε κρέμα. Μετά από αυτή τη διαδικασία, το δέρμα θα είναι απίστευτα απαλό και ενυδατωμένο. Επίσης μέρα με την ημέρα, η κυτταρίτιδα θα υποχωρεί.

Αν θέλετε να βοηθήσετε ακόμα περισσότερο το δέρμα σας να αποχωριστεί την ανεπιθύμητη κυτταρίτιδα, εφαρμόστε κάποια από τις κρέμες που υπάρχουν διαθέσιμες στην αγορά.


Εμείς σας προτείνουμε τις παρακάτω:

slim-design-bottle-in-low-definition-06af5 estee bioten10-cd160a77c19201fc053869a35b2b2eaa  10-6c07424f94ee2ab4886099bd75905c87Πηγή: jenny.gr

 

10
10