ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ PLATINUM EDITION ΓΙΑ ΤΗΝ PORSCHE PANAMERA

H Porsche προφέρει μια ιδιαίτερα κομψή, πολυτελή έκδοση των μοντέλων Panamera με τον μοναδικό χαρακτηρισμό Platinum Edition. Πρόσθετος εξοπλισμός που συνήθως ανήκει στις προαιρετικές επιλογές στις εκδόσεις Platinum περιλαμβάνεται στον βασικό, με επιπλέον στοιχεία που τονίζουν την μοναδικότητα της έκδοσης και του αυτοκινήτου.

Μεταξύ άλλων η έκδοση Platinum προσφέρει ρυθμιζόμενη πνευματική ανάρτηση που συνεργάζεται με το Porsche Active Suspension Management (PASM), εξωτερικούς καθρέπτες με αυτόματη φωτοσκίαση, προβολείς LED matrix με σύστημα Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS Plus), πανοραμική οροφή, Park Assist με κάμερα οπισθοπορείας και επιπλέον στα υβριδικά μοντέλα on-board φορτιστή AC με δυνατότητα φόρτισης 7.2 kW.

Οι τροχοί είναι βαμμένοι σε Platinum απόχρωση και έχουν ιδιαίτερη sport σχεδίαση, ενώ οι μαύρες sport απολήξεις των εξατμίσεων, τα φιμέ τζάμια με φινίρισμα High-Gloss και πολλές ακόμα αισθητικές λεπτομέρειες υπογραμμίζουν την ιδιαιτερότητα των εκδόσεων.

Η διακριτική πολυτέλεια επεκτείνεται και στο εσωτερικό των Panamera Platinum. Δεσπόζουν, το sport GT τιμόνι, τα άνετα ηλεκτρικά καθίσματα με τις 14 διαφορετικές ρυθμίσεις και τις μνήμες, τα θερμαινόμενα πίσω καθίσματα, το ηχοσύστημα BOSE Surround, το βουρτσισμένο μαύρο αλουμίνιο και το ανάγλυφο λογότυπο Porsche στα προσκέφαλα. Επιπρόσθετα, τα μαρσπιέ στις πόρτες είναι και αυτά επενδεδυμένα με μαύρο βουρτσισμένο αλουμίνιο και φέρουν τα διακριτικά Platinum Edition. Τέλος, σε όλες τις εκδόσεις Platinum, δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό το μοναδικό αναλογικό στοιχείο στο εσωτερικό, το κλασικό ρολόι.

Πηγή: protothema.gr