ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ TOYOTA C-HR

Μέσα στο 2023 αναμένεται να γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου C-HR από την Toyota και εδώ έχουμε συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες για το μοντέλο.

Δεν είναι μόνο το εντυπωσιακό στυλ του αυτοκινήτου που περιμένουμε να δούμε να αποκαλύπτεται.

Η τεχνολογία που συνοδεύει την ομολογουμένως εντυπωσιακή εμφάνιση του C-HR θα κερδίσει ακόμα περισσότερους φίλους για το επιτυχημένο μοντέλο της Toyota, το οποίο θα διατεθεί εκτός των άλλων, σε υβριδική και plug-in υβριδική έκδοση, ενώ δεν αποκλείεται να το δούμε και ως αμιγώς ηλεκτρικό.

Για τα τέλη του 2023 έχει τοποθετηθεί χρονικά η αποκάλυψη της δεύτερης γενιάς του εντυπωσιακού μοντέλου, το οποίο αυτή την περίοδο κάνει τις τελευταίες του δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες. Η έκδοση παραγωγής του συμπαγούς SUV, όπως όλα δείχνουν θα πρέπει να περιμένουμε να έχει μεγάλη οπτική συγγένεια με το πρωτότυπο Toyota C-HR Prologue που είχε παρουσιαστεί το 2022 (φωτογραφίες).

Στην πραγματικότητα, το προφίλ του αυτοκινήτου με τα μικρά πίσω παράθυρα, είναι μετεξέλιξη της εικόνας του υπάρχοντος μοντέλου και είναι κάτι που έχει γίνει σαν χαρακτηριστικό γνώρισμα του μοντέλου, οπότε και δικαίως διατηρείται. Αλλαγές θα πρέπει να περιμένουμε στα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, με τα μπροστινά να έχουν κάτι από το αισθητικό αποτέλεσμα που βλέπουμε στη νέα έκδοση του Prius.

Αντίστοιχα, διαφορετικοί θα είναι οι αεραγωγοί στον εμπρός προφυλακτήρα, ενώ ο πίσω θα έχει μια διαμόρφωση που -ανάλογα με την έκδοση του μοντέλου- θα εμφανίζεται και ως έντονα διαμορφωμένος διαχύτης στο κάτω μέρος του. Αντίστοιχα και στην καμπίνα, η κεντρική οθόνη αφής του συστήματος ψυχαγωγίας θα δεσπόζει στη σχεδίαση του εσωτερικού, που σύμφωνα με την Toyota θα είναι πιο ευρύχωρο και πρακτικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μοντέλο δεν θα είναι διαθέσιμο στην αγορά της Αμερικής, όπως η Toyota αποφάσισε την παύση της διάθεσής του, προς όφελος της Corolla Cross. Η πλατφόρμα πάνω στην οποία θα βασίζεται το νέο Toyota C-HR, θα είναι η TNGA-C που είναι η επιλογή σε όλες τις προτάσεις αυτού του μεγέθους για τον Ιάπωνα κατασκευαστή.

Όπως και το υπάρχον, έτσι και το νέο Toyota C-HR θα παράγεται στην Τουρκία, ενώ οι μπαταρίες των εξηλεκτρισμένων εκδόσεων θα παράγονται στην Ευρώπη.

Πηγή: newsauto.gr