Ο KEI NINOMIYA ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΦΟΥΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ MONCLER

Μία νέα εποχή ξεκινάει για τα φουσκωτά μπουφάν. Το πολυτελές ιταλικό brand Moncler κυκλοφόρησε την πρώτη κολεξιόν του συλλογικού project του, Moncler Genius, για το οποίο 8 διαφορετικοί designers (Craig Green και Simone Rocha μεταξύ άλλων) σχεδίασαν ρούχα σε απρόσμενα σχέδια με την υπογραφή του γνωστού brand.

Η 6 Moncler Collection, περιλαμβάνει σχέδια του Ιάπωνα designer, Kei Ninomiya. Γνωστός από τη συνεργασία του με το brand Comme des Garcons, ο Ninomiya χαρακτηρίζεται από το απόλυτο μαύρο στα σχέδιά του.

Για τον Kei Ninomiya η επιλογή του μαύρου για τη συλλογή ήταν περισσότερο από προφανής. “Προσπαθώ να υπερβώ τα όρια και ο χρωματικός περιορισμός ανοίγει την πόρτα σε άπειρες δυνατότητες,” δηλώνει ο ίδιος. “Πειραματίστηκα με το υλικό που χρησιμοποιείται για το γέμισμα του μπουφάν και ανακάλυψα ότι μπορώ να φτιάξω γεωμετρία που μπορεί να φορεθεί!”

Οι γλυπτικές δημιουργίες του Ninomiya για τον Moncler είναι φτιαγμένες από γυαλιστερό νάιλον, δέρμα και πλεκτό νήμα σε περίτεχνα σχέδια που θυμίζουν πλεκτά ή παπλώματα. Στην 6 Moncler Collection, η μοναδική τεχνική του καινοτόμου Kei Ninomiya παίρνει καινούρια διάσταση…

Πηγή: globalist.gr