Η ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΤΣΑΝΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΕΡΙΕΤΤΑΣ ΛΑΤΣΗ

Η υπέροχη κυρία Εριέττα Λάτση, βρέθηκε στη βράβευση της κόρης της Μαριάννας από το London School of Economics, μαζί με την συνονόματη εγγονή της και τον εγγονό Πάρι Κασιδόκωστα.

Μας έκανε εξαιρετική εντύπωση το look της: Ντυμένη σε παστέλ τόνους και συγκεκριμένα με baby και dusty pink φόρεμα και πανωφόρι, τα συνδύασε άψογα με λευκά sneakers και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με τη συλλεκτική Louis Vuitton τσάντα της, πάνω στην οποία αποτυπώνεται η Μόνα Λίζα το περίφημο έργο του Leonardo Da Vinci.

H τσάντα αυτή, είναι μια συνεργασία του γνωστού οίκου με τον  Jeff Koons. Τον Απρίλιο, η Louis Vuitton συνεργάστηκε με τον Jeff Koons σε μια σειρά αξεσουάρ με το όνομα “Masters”, επιτρέποντας στους λάτρεις της μόδας και της τέχνης να επιδεικνύουν διάσημα έργα -τα οποία προηγουμένως προορίζονταν για τους τοίχους του Λούβρου- σε δερμάτινες τσάντες πολυτελείας.

Η συλλογή των 51 κομματιών που περιελάμβανε και τη Mόνα Λίζα, ήταν σαφώς επιτυχημένη, αφού ο οίκος μόλις ανακοίνωσε μια νέα συλλογή με αναπαραστάσεις πέντε ακόμα μεγάλων ζωγράφων: Γκωγκέν, Μανέ, Τέρνερ, Μονέ και Μπουσέ.

“Είναι κομμάτι του DNA μου”, δήλωσε ο Koons σε δελτίο τύπου για τους επιλεγμένους καλλιτέχνες. “Όταν κάποιος περπατάει στο δρόμο ή κάθεται σε ένα καφέ με αυτή την τσάντα, επικοινωνεί μια ανθρωπιστική αγάπη.” Και πραγματικά, ποιος δεν θα ήθελε να κρατάει στα χέρια του μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα έργα τέχνης στον κόσμο; Η κυρία Λάτση το κράτησε.

Πηγή: marieclaire.gr