Η CARA DELEVINGNE ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΡΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ

Κάποτε υπήρχε η Gisele Bündchen και η Linda Evangelista· το 2019 όταν σκέφτεσαι τα νέα supermodel το μυαλό πηγαίνει απευθείας στην Cara Delevingne. Δυναμική, χαρούμενη και σίγουρα μία γυναίκα του καιρού της, η εικοσιεξάχρονη Βρετανή έχει καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να κατακτήσει τον κόσμο. Και αυτό χωρίς να θυσιάζει καμία από τις διαφορετικές πλευρές της προσωπικότητάς της, αλλά πατώντας πάνω στην ικανότητα της να προσαρμόζεται, στην επιθυμία της να δοκιμάζει και να δοκιμάζεται, και φυσικά στο διάχυτο ταλέντο της. Αυτά δεν κάνει άλλωστε και κάθε σύγχρονη γυναίκα;

Μπορεί να τη γνωρίσαμε στις πασαρέλες πρωτοκλασσάτων οίκων (λέγε με Chanel, Oscar de la Renta κλπ) και στα glossy εξώφυλλα κορυφαίων περιοδικών μόδας, όμως η χάρη της δεν άργησε να μεταπηδήσει από το χαρτί στο γυαλί. Στην πρώτη της κινηματογραφική απόπειρα, στάθηκε δίπλα στην Κίρα Νάιτλι, στη μεταφορά της μοιραίας Άννα Καρένινα, στο ρόλο της Πριγκίπισσας Σορόκινα. Περνώντας από διαφόρες χολυγουντιαννές παραγωγές όπως η μεταφορά του αγαπημένου μυθιστορήματος του John Greene «Paper Towns», η κορυφαία στιγμή της καριέρας της ήρθε το 2017, με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην δυστοπική περιπέτεια του φιλόδουξου σκηνοθέτη Λυκ Μπεσσόν «Ο Βαλέριαν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες»· την ακριβότερη ανεξάρτητη παραγωγή μέχρι στιγμής, με παραγωγή που άγγιξε τα 200 εκατ. δολάρια.

Η Delevingne όμως δεν έμεινε εκεί αλλά αποφάσισε να δοκιμάσει τα κουράγια της και πίσω από την κάμερα. «Εργάζομαι με διάφορους κορυφαίους σκηνοθέτες και πάντα με ενδιαφέρει να παρακολουθώ τη δουλειά τους εκείνη την ώρα. Δουλέυω καλύτερα υπό πίεση οπότε πάντα θέλω να δοκιμάσω κάτι καινούργιο» δηλώνει. Και μπορεί να μην είναι ενεργή σκηνοθέτης αυτή τη στιγμή όμως έχει όλα τα φόντα για να τα καταφέρει· την ενασχόλησή της με τη φωτογραφία για παράδειγμα και την επιθυμία της να αποτυπώνει τα συναισθήματα των υποκειμένων της μέσα από το φακό.

Οι τέχνες φαίνεται να είναι στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων της, ενώ συνδυάζει το ταλέντο με τη σκληρή δουλειά. Κάπως έτσι καταφέρνει να παίζει και ντραμς και κιθάρα. Μέχρι στιγμής μετράει συνεργασίες με τους Pharrell Williams και St. Vincent, ενώ έχει γράψει και ηχογραφήσει δύο δίσκους, οι οποίοι δεν έχουν κυκλοφορήσει λόγω διαφωνίας με τη δισκογραφική. Η μουσική, βέβαια, είναι για την ίδια μια μορφή εκτόνωσης, ακόμα περισσότερο όμως προτιμάει τη γυμναστική σε καθημερινή βάση. Δεν την ενδιαφέρει απλώς η διατήρηση της φυσικής της κατάστασης, αλλά είναι ένα πάθος για κίνηση και διοχέτευση της αστείρευτης ενέργειας της.

Στο τέλος της ημέρας όμως είναι μία γυναίκα που κατακτά την εποχή της και βάζει εκείνη τους κανόνες. Γι αυτό επιλέγει και το νέο T-Cross που προσαρμόζεται στις ανάγκες της και στις απαιτήσεις κάθε σύγχρονου ατόμου που θέλει τα πράγματα να γίνονται με το δικό του τρόπο. 

Γιατί να εγκλωβίζεσαι σε ένα ρόλο όταν μπορείς να είσαι πολλά περισσότερα και να είσαι ευτυχισμένος με τον εαυτό σου; #MoreThan1Thing

Πηγή: athinorama.gr

9
9