ΕΦΗ ΣΟΥΚΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα και έχει καταγωγή από το νησί των επτανήσων την Λευκάδα, το οποίο και λατρεύει, ενώ από μικρή είχε τεράστιο ενδιαφέρον για την μόδα και τις νέες τάσεις. Πρόσφατα, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Ελληνικό Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (AUEB/ΑΣΟΕΕ) και κατευθείαν βρήκε δουλειά πάνω στο αντικείμενό των σπουδών της, που δεν είναι άλλο από το Marketing, σε μια φαρμακευτική εταιρεία.

Λατρεύει την γυμναστική και ξεκίνησε να γυμνάζεται εντατικά από τα 18 της. Όπως υποστηρίζει και η ίδια, αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της. Πιο συγκεκριμένα, η γυμναστική που κάνει είναι Crossfit, το οποίο περιέχει ασκήσεις ενόργανης γυμναστικής & άρσης βαρών, αθλείται τουλάχιστον 4 με 5 φορές την βδομάδα, ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενά της: βασική προυπόθεση ώστε κάποιος να μειώσει τις ατέλειες που τον ενοχλούν στο σώμα του, έκτός της συχνής & εντατικής άθλησης , είναι κυρίως η «σωστή διατροφή» ή οποία πρέπει να περιέχει συχνά & μικρά γεύματα.

Η Έφη, δεν «εξειδικεύεται» στο fashion blogging όμως σίγουρα η αισθητική της είναι κάτι που ξεχωρίζει και ασκεί επιρροή σε κάθε νέα γυναίκα. Σύμφωνα με την Έφη, η μόδα και η ομορφιά (beauty & makeup) αποτελούν το no 1 ενδιαφέρον στην αγορά. Γι’αυτό το λόγο,θέλωντας να είναι μέσα στις lifestyle εξελίξεις προσπαθεί να αποκτήσει ένα αρκετά πιο ενδιαφέρον profile στο Instagram. Μόδα, lifestyle, προϊόντα, μέρη σε όλη την ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και πολλά ακόμη αναδεικνύονται μέσα από το προσωπικό προφίλ της. Έχοντας μια πολύ μοντέρνα και μίνιμαλ αισθητική, προσπαθεί να κάνει το profile της αρκετά ελκυστικό και ενδιαφέρον για τους ακολουθούς της, αλλα έχοντας παράληλλα, ως βασικό στόχο να προσελκύσει νέο κοινό, οι οποίοι θα την ακολουθούν κυρίως για το content που παρουσιάζει στο Instagram της.

Παρακολουθεί καθημερινά όλες τις νέες τάσεις της μόδας μέσω διάφορων γνωστών influencers/fashion bloggers, και αυτό γιατί τονίζει ότι «δεν μπορούμε να τα γνωρίζουμε και όλα, πάντα θα υπάρχουν καλύτεροι από εμάς και πιο σχετικοί και γι αυτό καλό θα ήταν να τους συμβουλευόμαστε» πράγμα που κάνει και η ίδια στην ζωή της.