ΔΑΝΑΗ ΙΩΑΝΝΑ ΜΕΪΔΑΝΗ

Γοητευτική, ετοιμόλογη και πολύ stylish, η Ιωάννα, κλέβει τις εντυπώσεις και δημιουργεί σεβασμό στο περιβάλλον της όταν είναι παρών. Χαίρεσαι να την ακούς, ποσό μάλλον να την βλέπεις! Είναι πολύ προσγειωμένη ενώ κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Το προφίλ που έχει καλλιεργήσει, την συνοδεύει παντού αφού έχει να κάνει με τον ταλέντο της και την όρεξη για δημιουργία.
Η Ιωάννα, κατάγεται από την Λαμία, γεννήθηκε και μεγάλωσε εκεί.Έχει άλλα τρία αδέρφια και δυο ανιψάκια. Η οικογένεια είναι ό,τι σημαντικότερο για εκείνη και νιώθει πολύ ευλογημένη και τυχερή, που την έχουν μεγαλώσει, τόσο άξιοι άνθρωποι, όπως είναι οι γονείς της.
Είναι φοιτήτρια στο Γεωπονικό Παν/μιο στο τμήμα της Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης. Ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling ερασιτεχνικά αλλά όταν ήρθε μια καλή πρόταση από Κωνσταντινούπολη αναγκάστηκε και έζησε κάποιους μήνες εκεί.
Στην επιστροφή της την ζήτησε ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων της Ινδίας, αλλά αρνήθηκε.
IMG_1886
Στο παρελθόν, έχει συνεργαστεί με πολλούς σχεδιαστές, για καταλόγους και fashion shows. Μερικοί από αυτούς είναι οι Βλάσσης Χολέβας, Απόστολος Μητρόπουλος, Med, Styliano, Andria Thomais, Λένας Κατσανίδου, Triumph, 180 degrees και Λάκης Γαβαλάς. Πρόσφατα δημοσιεύθηκε φωτογραφία της στο Elle UK, από την συνεργασία της με το δίδυμο σχεδιαστών, Boldlocked.
Τους δυο τελευταίους μήνες απείχε από το χώρο εξαιτίας προσωπικών λόγων, ενώ τώρα έχει επιστρέψει. Συμμετέχει ενεργά στα Madwalk, όπως κάνει κάθε χρόνο, εκπροσωπώντας την Med.
Τα τελευταία δυο χρόνια ασχολείται με το Taekwondo (στον Ολυμπιακό) και έχει δάσκαλο τον Μιχάλη Μουρούτσο.
Στον ελεύθερό της χρόνο κάνει μαθήματα τούρκικων, τα οποία λατρεύει όπως και την Κωνσταντινούπολη, που είναι η μεγάλη της αδυναμία.
Στόχος της, είναι να πάρει το πτυχίο της και να δουλέψει πάνω σε αυτό. Βέβαια, δεν αγχώνεται γιατί έχει εμπιστοσύνη στο Θεό και ότι γίνεται, συμβαίνει για κάποιο λόγο.