Πιάνοντας και ερμηνεύοντας σωστά τα μηνύματα της εποχής, η ομάδα του Nice n Easy, δημιούργησε ένα υπέροχο εστιατόριο στην καρδιά του Κολωνακίου με έμφαση στην πολυτέλεια και τις ανάγκες της αγοράς.  Η προσέγγιση πετυχαίνει και τα αποτελέσματα είναι εμφανή από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του. Είναι σημαντικό, όταν επισκέπτεσαι ένα εστιατόριο, να δέχεσαι αμέσως θετική ενέργεια από το προσωπικό του. Η ευγένεια και η οργάνωση είναι στοιχεία εμφανή.

Ο Χρήστος Αθανασιάδης και ο Δημήτρης Χριστοφορίδης, πιάνοντας του παλμούς της αγοράς, είναι άξιοι συγχαρητηρίων για το Zinglee. Και αυτό δε θέλω να θεωρηθεί υπερβολή, γιατί η εμπειρία τους, τους έχει διδάξει πότε να κάνουν τη σωστή κίνηση, στον γαστρονομικό χάρτη της χώρας. 

Το menu περιλαμβάνει μεσογειακές και ελληνικές προτάσεις. Υπάρχουν επιρροές από πολυεθνικές κουζίνες, ενώ όλα τα υλικά είναι πρώτης ποιότητας με έμφαση στα βιολογικά προϊόντα. Ο chef Ζώης Γαρουφάλης, έχει βάλει την υπογραφή του.

Ξεχωρίσαμε το rib eye το ριζότο με γαρίδες, το ταρτάρ που ήταν καταπληκτικό και φυσικά το χειροποίητο γαλακτομπούρεκο που ήταν τέλειο από όλες τις απόψεις. Η μέρα ξεκινάει από το πρωί με ένα εντυπωσιακό πρωινό και συνεχίζεται μέχρι αργά το βράδυ. 

INFO:

Τσακάλωφ 2, Κολωνάκι

Τηλ. επικ: 210.360 8591