Όλο το περιβάλλον διαθέτει μία αριστοκρατική ποιότητα και μία αίσθηση κύρους, που είναι εμφανής με το που πατάς το πόδι σου. Οι κατάλληλες μουσικές επιλογές, σε συνδυασμό με την οργάνωση και τις αμέτρητες επιλογές που έχεις τόσο από το menu, όσο και από την wine list, καταλαβαίνεις αμέσως ότι θα απολαύσεις ένα υπέροχο δείπνο στα Νότια Προάστια.

Ιταλική φινέτσα και αέρας κατευθείαν από την γειτονική χώρα. Ο ιδιοκτήτης του Κώστας Θωμάκος, το έχει μετατρέψει σε σημείο αναφοράς, για τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας. Και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς, γιατί αποτυπώνει την εμπειρία του, από τα πολλά ταξίδια που έχει κάνει και την αγάπη του για την γαστρονομία! Το ψυγείο, βρίσκεται στην κεντρική αίθουσα, γεμάτο τυριά και αλλαντικά, ενώ γύρω γύρω στα υπόλοιπα ράφια, βρίσκονται ζυμαρικά και ντελικατέσεν.

Η ποικιλία τυριών, οι πίτσες που δοκιμάσαμε καθώς επίσης και οι μακαρονάδες, ήταν πολύ νόστιμες και ήρθαν στο χρόνο τους. Το service μας ικανοποίησε ενώ η wine list, περιέχει πολύ σημαντικές ετικέτες κρασιών.

Ξεχωρίσαμε το vitello tonnato, με το νοστιμότατο κρέας να έρχεται σκεπασμένο από γευστικότατη σάλτσα τόνου με κάππαρη. Την ταλιάτα την τιμήσαμε δεόντως ενώ από επιδόρπια το τιραμισού, ενσωματώνει σωστά τη δύναμη του καφέ και το σεμιφρέντο με κομμάτια καραμέλας και φυστικοβούτυρο από φιστίκια Αιγίνης.

INFO:

Ποσειδώνος 12, Βούλα

Tηλ επικ: 210.8994464

www.facebook.com/Amaroneresto