ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΕΛΠΙΔΑΣ & ΑΓΑΠΗΣ

Οι πάνω από 400 φίλοι του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», που έδωσαν το «παρών» στο χριστουγεννιάτικο δείπνο που διοργάνωσε ο σύλλογος με την ευγενική συμμετοχή της Νατάσσας Θεοδωρίδου, έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και εξέφρασαν τη στήριξή τους στο έργο του συλλόγου.

238983

Νατάσσα Θεοδωρίδου, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Ζέτα Μακρυπούλια.

238986

Μελίνα Δασκαλάκη, Αθανασία Μαρινάκη, Ντίνα Πριτσιβέλη, Ντόρα Ψαλτοπούλου Δημοπούλου, Χριστίνα Τσατσάκη.

238976

Παναγιώτα Καραφυλλίδου, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Έφη Βλάμη.

Το δείπνο πραγματοποιήθηκε στο ballroom του ξενοδοχείου Grande Bretagne και η εκδήλωση άρχισε με την προβολή ενός σύντομου φιλμ που παρουσίαζε το έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ» στη διάρκεια των 27 χρόνων της δράσης της.

Αμέσως μετά στη σκηνή ανέβηκαν η Παναγιώτα Καραφυλλίδου και η Έφη Βλάμη, δύο υπέροχα κορίτσια, και τα δύο αποθεραπευμένα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και τα δύο δραστήρια μέλη του προσωπικού του «ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ», που συγκίνησαν τον κόσμο με τις μαρτυρίες τους σχετικά με τις δύσκολες ώρες που πέρασαν και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημά του. Η Πρόεδρος του συλλόγου, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, συγκινημένη, σηκώθηκε από τη θέση της, αγκάλιασε τα δύο κορίτσια με όλη της την αγάπη και τα ευχαρίστησε που ανήκουν στην οικογένεια της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και συμβάλλουν στο έργο του συλλόγου για τη φροντίδα και τη στήριξη των άρρωστων παιδιών και των οικογενειών τους.

Ακολούθησε το δείπνο, και όταν ολοκληρώθηκε άρχισε το καλλιτεχνικό μέρος της βραδιάς με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου επί σκηνής να ερμηνεύει με το μοναδικό δικό της τρόπο τα αγαπημένα της τραγούδια και τις μεγάλες της επιτυχίες και ο κόσμος να τη χειροκροτεί θερμά και παρατεταμένα. Οργανωτική Επιτροπή της εκδήλωσης ήταν οι κυρίες Μελίνα Δασκαλάκη, Αθανασία Μαρινάκη, Αλίνα Μινέττα, Ρίτα Πικρού-Μωραϊτάκη, Ντίνα Πριτσιβέλη, Χριστίνα Τσατσάκη και Ντόρα Ψαλτοπούλου- Δημοπούλου. Το πρόγραμμα της βραδιάς συντόνισε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ» εκφράζει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην πολυαγαπημένη σταρ και ερμηνεύτρια Νατάσσα Θεοδωρίδου, που χωρίς την παρουσία της δε θα είχε πραγματοποιηθεί αυτή η μοναδική για όλους βραδιά. Επίσης ο σύλλογος ευχαριστεί τους χορηγούς της βραδιάς: MEDI PRINOU, Hotel Grande Bretagne, DOW HELLAS ΑΕ , THE AEGEAN EXPERIENCE, NATURA SIBERICA, LIANA VOURAKIS , Αμβυξ ΑΕ και PAVLOS, για τη μεγάλη συμβολή τους στην επιτυχία της. Στο δείπνο, εκτός από την Πρόεδρο του συλλόγου, κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και το σύζυγό της κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη, παρευρέθηκαν πολλά μέλη της οικογένειάς τους, πολλοί εκπρόσωποι του πολιτικού, διπλωματικού, επιχειρηματικού, καλλιτεχνικού και εκδοτικού χώρου, όλα τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου καθώς και πολλά μέλη του.

238978

Κατερίνα Παναγοπούλου, Σόφη Κουταλίδη.

239000

Χριστιάννα Βαρδινογιάννη Γουλανδρή, Βαρδής Βαρδινογιάννης, Γιώργος Γουλανδρής, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

238991

Φραγκίσκος και Αριστέα Λελούδα, Ευάγγελος και Δέσποινα Αποστολάκη.

238993

Βαρβάρα και Πάρις Αλεξανδρίδης, Νίκος Βαρδινογιάννης, Γιώργος Αλεξανδρίδης.

238992

Ευάγγελος Αποστολάκης, Άρης Αντσακλής, Γιώργος Αλεξανδρίδης.

239019

Λουκάς και Τζωρτζίνα Έλληνα.

239020

Σόφη Κουταλίδη, Ειρήνη Νταιφά, Αγγελική Τσίγκα.

239021

Rana Zein, Riad Zein.

239024

Κρίστι Χατζηνικολάου, Άννυ Πετράκη.

239025

Ελένη Σαμαρά Κωνσταντακάτου, Άντα Παπανδρέου, Μικαέλα Δασκαλοπούλου.

239022

Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, πρίγκιπας Αλέξανδρος της Σερβίας.

image1

Έλενα Μακρή Λυμπέρη, Φιλίππα Λυμπέρη.

239070

Ζέτα Αντσακλή,  Άντα Παπανδρέου.

239075

Κρίστι και Νίκος Χατζηνικολάου.

Δείτε περισσότερα στο elenasdiary.com