ΧΟΥΝΤΑΛΑ ΒΙΚΥ: «ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΓΡΕΤΖΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ»

Γοητευτική, δραστήρια με ιστορία στο χώρο της μόδας, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά και να κατέβει υποψήφια δημοτική σύμβουλος, στο πλευρό του Παντελή Γρετζελιά. Η Βίκυ Χουντάλα, θέλει να προσφέρει, έχει όρεξη και πάνω από όλα, εμπειρία. Η συνέντευξη που ακολουθεί, θα σας πείσει να την ψηφίσετε.

Θα ήθελα να κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν και να μου πείτε λίγα λόγια για την σύσταση της εταιρείας.

Η μητέρα μου Αναστασία Χουντάλα, είχε όνειρο ζωής να δημιουργήσει έναν οίκο Νυφικών για εμένα και την αδερφή μου, Γιούλη Χουντάλα. Το 2006 ίδρυσε τον Οίκο Νυφικών Χουντάλα και παράλληλα με τα νυφικά, ασχολούμαστε και με την διοργάνωση βαπτίσεων. Η αγάπη για αυτά τα δυο μυστήρια, μας δίνει κάθε χρόνο άνοδο και εξέλιξη, αντίστοιχα με τα πρότυπα του εξωτερικού. Εγώ έχω τελειώσει και σχέδιο μόδας αλλά με κέρδισε η διοίκηση της επιχείρησης για αυτό και η μετέπειτα γνώσεις μου, είχαν να κάνουν με αυτόν τον τομέα.

Κατεβαίνετε υποψήφια στη Ν. Φιλαδελφεια για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Μιλήστε μου λίγο για την υποψηφιότητα σας.

Όταν δέχτηκα την πρόταση από τον κ.Γρετζελιά, για να λάβω μέρος στις δημοτικές εκλογές, ένιωσα πως με τίμησε και με εκτίμησε ως επιχειρηματία. Το κατάστημα μου, έχει πολύ μεγάλη επισκεψημότητα από πολλές περιοχές της Αττικής, με αποτέλεσμα να επιλέγουν να επισκεφθούν και πολλά γειτονικά μαγαζιά εστίασης, πριν ή μετά από το ραντεβού οι υποψήφιοι πελάτες. Παράλληλα, η ανοδική πορεία που έχουμε κάθε χρόνο και οι επισκέψεις μου στο εξωτερικό, του κίνησαν το ενδιαφέρον διότι στόχος, είναι η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα να γίνουν πρότυπο σε όλη την Ελλάδα. Έχω γνώσεις και εμπειρία, προκειμένου να ενταχθώ στο δημοτικό συμβούλιο ώστε να προτείνω λύσεις για ανανέωση και εξέλιξη σε διάφορους τομείς. Η τοποθέτηση μου στα κοινά, κυρίως έχει να κάνει με την παιδεία, τον πολιτισμό, και τον αθλητισμό. Και πρώτος μου στόχος, όπως έχω δηλώσει, είναι η δημιουργία βρεφονηπιακών σταθμών.

Τι είμαι αυτό που σας ενοχλεί στις προσωπικές σας σχέσεις;

Θεωρώ πως η ειλικρίνεια είναι ένα πολύ συμπαντικό πλεονέκτημα στις ανθρώπινες σχέσεις. Όταν δεν υπάρχει αρχίζουν και τα προβλήματα. Γενικά είμαι ένας άνθρωπος, που προσπαθώ να κάνω τα πράγματα σωστά και να μην προσβάλω κανέναν. Και αυτό που αποφεύγω πολύ, είναι η γκρίνια, είναι ψυχοφθόρο και τοξικό για αυτόν που την δέχεται.

Όταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος πως περνάτε;

Στον ελεύθερο χρόνο μου, επιλέγω τα ταξίδια, μικρά ή μεγάλα δεν έχει σημασία, αρκεί να βλέπω καινούρια πράγματα, κουλτούρες, φαγητά και το ηλιοβασίλεμα! Είμαι λίγο ρομαντική… Καθημερινά ελεύθερος χρόνος για μένα, δεν υπάρχει όποτε και την βραδινή έξοδο πλέον την θεωρώ πολυτέλεια.

Έχετε πρότυπα στην ζωή σας;

Τα πρότυπά μου, έχουν να κάνουν με την οικογένεια, την θρησκεία και την επιτυχία. Επηρεάζομαι πολύ από τους ανθρώπους, που έχουν κάτι να πουν και να έχει νόημα.