ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ AUDI GRANDSPHERE ΣΤΟ GOLDEN HALL ΑΠΟ ΤΙΣ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

To Audi grandsphere παρουσιάζει σήμερα όσα θα έρθουν στο μέλλον για την premium ηλεκτρική κινητικότητα.

Η Audi είναι μια εταιρεία που διαρκώς οραματίζεται το μέλλον, το προσεγγίζει με μια διαφορετική ματιά, έχοντας πάθος και νέες ιδέες.

Το grandsphere, το πρωτότυπο τετράθυρο GT, αποτελεί το όραμα της Audi για την premium ηλεκτρική κινητικότητα, υλοποιώντας το «Vorsprung durch Technik», την πρωτοπορία μέσω της τεχνολογίας σε όλους τους τομείς.

Το Audi grandsphere διαθέτει ήδη τα χαρακτηριστικά που θα έχουν σε λίγα χρόνια τα μελλοντικά μοντέλα της μάρκας. Η εμφάνισή του είναι τόσο φουτουριστική όσο και επιβλητική, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μία εντυπωσιακή First Class εμπειρία.

Χάρη στις δυνατότητες αυτόνομης οδήγησης 4ου επιπέδου στο εσωτερικό του, μόλις απομακρυνθούν το τιμόνι και όλα τα χειριστήρια, μετατρέπεται σε ένα πολυτελές lounge, μεταμορφώνοντας το grandsphere από ένα αυτοκίνητο σε ένα όχημα εμπειριών.

Από τις 16 Δεκεμβρίου 2023 έως τις 8 Ιανουαρίου 2024 θα μπορείτε να ζήσετε αυτή την εμπειρία όσο πιο έντονα γίνεται.

Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της Audi στο ισόγειο του Εμπορικού Κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε το grandsphere και συνάμα το μέλλον της premium αυτοκίνησης από κοντά.

Μάλιστα, λίγοι τυχεροί θα καθίσουν στη θέση του οδηγού του Audi grandpshere, θα μεταφερθούν στο… μέλλον και θα φωτογραφηθούν από την φωτογράφο μόδας, Κατερίνα Τσατσάνη.

Όσοι θέλουν να ζήσουν αυτήν την πρωτόγνωρη grandsphere εμπειρία, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε μέσω της ειδικής σελίδας στο σάιτ wwwaudi.gr είτε μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης της Audi (Facebook & Instagram).

Ραντεβού λοιπόν με την εορταστική έκπληξη της Audi, το φουτουριστικό grandsphere, στο Golden Hall, από τις 16 Δεκεμβρίου έως και τις 8 Ιανουαρίου.

Πηγή : newsauto.gr