ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΗΣ GIGI HADID

Νέο διαμέρισμα απέκτησε το διάσημο και καθόλα γοητευτικό αστέρι του modeling Gigi Hadid και αυτά που θα δείτε θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Το διαμέρισμα των 200m² της 21χρονης Jelena Noura Hadid, γνωστής ανά τον κόσμο ως Gigi Hadid, βρίσκεται στο NoHo του Μανχάταν της Νέας Υόρκης και η θέα της πόλης που προσφέρεται από τις γιγαντιαίων διαστάσεων τζαμαρίες που περιβάλουν περιμετρικά ολόκληρο το διαμέρισμα είναι αφοπλιστική.

Η τιμή αγοράς του ανερχόταν στα 3.6 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που μπορεί να υποστηρίξει, πέρα από την τοποθεσία που βρίσκεται, το θεσπέσιο, εκθαμβωτικό και υπερπολυτελές εσωτερικό του.

Με δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια απαριθμείται το διαμέρισμα της νεαράς και ανήσυχης Hadid ιδανικό, θα τολμούσε κανείς να πει, για εκείνη και έναν… ακόμη συγκάτοικο!

Το φυσικό φως που εισέρχεται, στο δευτέρου ορόφου διαμέρισμα, από τις μεγάλες τζαμαρίες είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα. Ωστόσο, αυτόματα ή με ειδικό χειρισμό δίνεται η δυνατότητα στην κάτοχο του υπερπολυτελούς διαμερίσματος να ελέγχει και να προσαρμόζει την ένταση του φωτός ανάλογα με τις διαθέσεις της ή… τους ποιους φιλοξενεί.

Η διακόσμηση του διαμερίσματος χαρακτηρίζεται από σύγχρονη κομψότητα, μίνιμαλ προσέγγιση και εκκεντρικές επεμβάσεις. Η τριπλέτα των χρωμάτων για το χώρο του καθιστικού εναλλάσσεται μεταξύ του λευκού, του μαύρου και του μπεζ.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο spirossoulis.com