ΘΕΟΠΗ ΔΟΜΑΖΟΥ: «ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ, Η ΗΩ & Ο ΜΙΜΗΣ»

Ιδιαίτερες συστάσεις, για την κόρη του Μίμη Δομάζου, δεν χρειάζονται. Απόφοιτος της σχολής δημοσιογραφίας, με σπουδές στην γεωπονία και στην αρχιτεκτονική τοπίου και με τεράστιο ενδιαφέρον για την πόλη της, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά, κατεβαίνοντας ως υποψήφια, με το συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα Ψηλά». Αν θέλετε να την γνωρίσετε καλύτερα, αρκεί να διαβάσετε την συνέντευξη που ακολουθεί.

Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με τα κοινά και να συμμετέχεις στον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη;

Η αγάπη για την πόλη μου  και κυρίως για το κέντρο της Αθήνας από όπου κατάγομαι με οδήγησε στο συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη – «Αθήνα Ψηλά». Η πρότασή του να συμμετέχω στο συνδυασμό του με τίμησε ιδιαίτερα! Οι ιδέες του με ενέπνευσαν ,είναι αληθινές, σύγχρονες και βαδίζουν στα επιτυχημένα πρότυπα Ευρωπαϊκών πρωτευουσών και δε θα μπορούσα παρά να ταυτιστώ μαζί τους.

Γεννήθηκα στην Αθήνα ,είμαι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, μιλάω Γαλλικά και Αγγλικά ,σπούδασα Γεωπονία κ Αρχιτεκτονική τοπίου. Αποφοίτησα από τη Σχολή Δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1 ,στο ραδιόφωνο του οποίου εργάστηκα για 10 χρόνια. Ακολούθησε ο ACTION FM  και σήμερα κάνω εκπομπή στον ΗΙΤ 889 . Ασχολούμαι και με την ακαδημία ποδοσφαίρου Μίμης Δομάζος ,με πολιτιστικά και αθλητικά θέματα.

Η γιαγιά και η μητέρα μου έχουν το πατρικό τους στο Μοναστηράκι, Ψυρρή, ο παππούς μου είχε το κατάστημά του στην οδό Σοφοκλέους, ο πατέρας μου τις δικές του επιχειρήσεις στην Πλάκα και στην πλατεία Βικτωρίας. Συνήθιζα  -και ακόμα το κάνω- να περπατάω ,να ζω και να εργάζομαι στο κέντρο.

Είναι πάρα πολλά που με ενώνουν με την πόλη!

Αγαπώ την επικοινωνία με τους συμπολίτες μου ,έχω τις ίδιες ανησυχίες με εκείνους που ήταν φυσικό να δεχθώ με χαρά την πρόκληση-πρόσκληση του Κώστα Μπακογιάννη για να πάμε όλοι μαζί την Αθήνα Ψηλά !

Η ασχολία μου με τα κοινά συνεχίζεται ,δεν ήταν κάτι καινούργιο για εμένα και λόγω της δουλειάς μου ως  δημοσιογράφος, ραδιοφωνική παραγωγός στον HiT 889 και παρουσιάστρια σε πολλές εκδηλώσεις και μεγάλα σημαντικά γεγονότα.

Θα ήθελα να μου αναφέρεις κάποια πράγματα που σε ενοχλούν στην σημερινή Αθήνα και πιο είναι το πρώτο πράγμα με το οποίο θα ασχοληθεί ο νέος Δήμαρχος.

Θα ήθελα να δω την πόλη που κατοικώ, ζω και εργάζομαι με περισσότερο φως, χρώμα και ζωντάνια! Προέχει η ασφάλεια των πολιτών, ο φωτισμός και η ανάπτυξη του πρασίνου! Έχουμε 12 στόχους για να κάνουμε την Αθήνα μια ζωντανή, λειτουργική και φιλόξενη πόλη.

Ο Κώστας Μπακογιάννης παρουσίασε σε μεγάλη εκδήλωση ,το πιο ολοκληρωμένο, κοστολογημένο πρόγραμμα με συγκεκριμένες πηγές χρηματοδότησης που έχει δημιουργηθεί ποτέ για την Αθήνα.

Πιστεύεις ότι σαν λαός βιώνουμε σήμερα την υπέρτατη κρίση αξιών και θεσμών (μακεδονικό οικογένεια, παιδεία, οικονομία, μεταναστευτικό);

Θα μιλήσω γενικά διότι δεν μπορούν να απαντηθούν αυτά τα σημαντικά θέματα μέσα σε 2 γραμμές. Ελπίζω και πιστεύω  πως θα επιλυθούν με τη βοήθεια του κράτους και των πολιτών! Πάντα με ομάδα και όχι με μονάδες!

Έχεις πρότυπα στην ζωή σου;

Τα πρότυπά μου είναι οι γονείς μου, η Ηώ και ο Μίμης! Είμαστε πολύ δεμένη οικογένεια. Με συμβουλεύουν, με στηρίζουν και είναι πάντα δίπλα μου! Εκείνοι μου έμαθαν και με μαθαίνουν, να προχωράω μπροστά, με πείσμα, δύναμη, να αγαπάω αυτό που κάνω  και φυσικά με πολλή δουλειά.

10
10