H ΜΠΡΙΖΙΤ ΜΑΚΡΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ ΣΤΑ… 15 ΤΟΥ

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Paris Match η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, η οποία μίλησε για τους ενδοιασμούς που είχε να επισημοποιήσει τον δεσμό της με τον κατά 25 χρόνια μικρότερό της Εμανουέλ, και τους λόγους που την ώθησαν τελικά να κάνει το μεγάλο βήμα.

Σε μια σπάνια προσωπική εξομολόγηση, η 70χρονη εξήγησε ότι ανέβαλε τον γάμο της με τον Μακρόν σχεδόν για μια δεκαετία επειδή φοβόταν ότι θα κατρέστρεφε τη ζωή των παιδιών της, τα οποία έχουν περίπου την ίδια ηλικία με τον 45χρονο σήμερα αγαπημένο της.

Ο Μακρόν ήταν 15 ετών όταν ερωτεύτηκε την Μπριζίτ, η οποία ήταν ήδη παντρεμένη. Η 40χρονη τότε γυναίκα δίδασκε θέατρο στο καθολικό σχολείο που φοιτούσε ο έφηβος στην Αμιένη, στη βόρεια Γαλλία, και η κόρη της ήταν συμμαθήτρια με τον Μακρόν.

Το «ειδύλλιο» που ξεκίνησε μεταξύ τους προκάλεσε σκάνδαλο στην επαρχία. Ως αποτέλεσμα, οι γονείς του Εμανουέλ Μακρόν τον έστειλαν στο Παρίσι για να φοιτήσει σε άλλο σχολείο, όμως η επιθυμία του να είναι μαζί με τη δασκάλα του και η πρόθεση να επιδιώξει σχέση μαζί της παρέμεναν ζωντανά μέσα του.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι εκείνο το διάστημα έλεγε στον εαυτό της ότι ο Εμανουέλ θα γνώριζε και θα ερωτευόταν κάποια γυναίκα της ηλικίας του ενώ βρισκόταν στο Παρίσι, όμως αυτό δεν συνέβη.

Η Μπριζίτ παραιτήθηκε από τη δουλειά της όμως, σύμφωνα με την ίδια, το μόνο πράγμα που την εμπόδιζε να ενώσει επίσημα τη ζωή της με τον Μακρόν ήταν η σκέψη των παιδιών της, αφού δεν ήθελε να «καταστρέψει τη ζωή τους». «Αυτό κράτησε δέκα χρόνια, τόσο χρειάστηκε για να μπουν σε μία σειρά. Μπορείτε να φανταστείτε τι άκουγαν. Όμως δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία να ζήσω ευτυχισμένη», είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της.

Υπενθυμίζεται ότι ο γιος της Μπριζίτ είναι τρία χρόνια μεγαλύτερος από τον Μακρόν και οι κόρες της, ηλικίας 46 και 39 ετών σήμερα βρίσκονται αρκετά κοντά ηλικιακά με τον δεύτερο σύζυγό της.

Η Μπριζίτ παραδέχεται ότι δεν ξέρει τι θα έλεγαν οι γονείς της για τον γάμο της με τον πρώην μαθητή της, όμως αποκάλυψε ότι τα αδέλφια της τής έκαναν μερικές φορές καζούρα για τα κουτσομπολιά γύρω από τη σχέση της με τον Μακρόν.

Ο γάμος του ζευγαριού έλαβε τελικά χώρα το 2007, μετά το διαζύγιο της Μπριζίτ από τον εν διαστάσει σύζυγό της Αντρέ-Λουί Οζιέρ τον προηγούμενο χρόνο.

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας μίλησε για την καθημερινότητα της ζωής της με τον σύζυγό της, κάτι που αποφεύγει συνήθως να κάνει στις συνεντεύξεις της. Παρά το γεγονός ότι είναι ήδη 16 χρόνια παντρεμένοι, η Μπριζίτ είπε ότι ο Εμανουέλ Μακρόν εξακολουθεί να την εκπλήσσει και να της γεννά τον θαυμασμό με την εντυπωσιακή μνήμη και την ευφυΐα του. «Είχα πολλούς έξυπνους μαθητές στην καριέρα του και κανένας δεν είχε τις δικές του ικανότητες. Πάντοτε τον θαύμαζα», είπε χαρακτηριστικά.

Το ζευγάρι απολαμβάνει την ήρεμη ζωή του στο Μέγαρο των Ηλυσίων, με την Μπριζίτ να μαγειρεύει στον πολυάσχολο σύζυγό της πρωινό και μερικές φορές δείπνο. Ενώ ο Μακρόν περνάει τη μερα του με τις υποχρεώσεις του ως πρόεδρος, η Μπριζίτ ασχολείται με φιλανθρωπικά πρότζεκτ που έχουν συχνά σχέση με την εκπαίδευση. Η ίδια λέει ότι έχει συνηθίσει πλέον στην κριτική που της ασκείται μετά από τόσα χρόνια στα φώτα της δημοσιότητας και πλέον δεν την πειράζουν καθόλου τα σχόλια για τα ρούχα της.

Πηγή : protothema.gr