«ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ»

Κάθε φορά που νομίζει κανείς ότι το βαρέλι της λασπολογίας έχει πιάσει πάτο, έρχονται οι γνωστοί-άγνωστοι λάτρεις των fake news να μας διαψεύσουν.

Από χθες, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια ανεκδιήγητη καταγγελία της φοιτητικής παράταξης του ΚΚΕ στο Πολυτεχενίο Κρήτης, σύμφωνα με την οποία οι αυτόκλητοι τιμητές των πάντων τολμούν να κατηγορήσουν τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Χανίων για την καταψήφιση ψηφίσματος στήριξης προς τη Σοφία Μπεκατώρου.

Επειδή το θέμα της σεξουαλικής βίας δεν προσφέρεται για μικροπολιτική, είχαμε την ελπίδα ότι έστω γύρω από αυτό το ζήτημα, ο Σύλλογος Φοιτητών θα μπορούσε να ενώσει τη φωνή του σε μια κοινή καταδίκη των θλιβερών και σοβαρών περιστατικών σεξουαλικής βίας και ότι θα δηλώναμε συνολικά τη στήριξή μας προς τη Σοφία Μπεκατώρου και κάθε θύμα σοβαρότατων εγκληματικών ενεργειών.

Μάταια. Οι κόκκινοι φασίστες του πανεπιστημίου απαίτησαν την ψήφιση ενός ψηφίσματος γεμάτο κομματικές θέσεις του Κομμουνιστικού Κόμματος με λίγες γραμμές για τη Σοφία Μπεκατώρου. Απαιτούσαν ένα ψήφισμα που θα έπρεπε να έχει ενωτικό μήνυμα να γίνει για αυτούς ένα ακόμη πεδίο ιδεοληψίας. Οι ίδιοι άλλωστε με περίσσια αλαζονία το διακινούν στο διαδίκτυο.

Αρνήθηκαν την αντιπρότασή μας ο Σύλλογος Φοιτητών να σταθεί απερίφραστα και ενωτικά στο πλευρό κάθε θύματος χωρίς μικροκομματικά σχόλια και σε μια χυδαία και ακραία αντίφαση του υποτιθέμενου μηνύματός τους για στήριξη στις κακοποιημένες γυναίκες, επιτέθηκαν στη γυναίκα εκπρόσωπο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να αποχωρήσει.

Να το ξαναγράψουμε με σαφήνεια: πέντε εκπρόσωποι της δήθεν προόδου στα Πανεπιστήμια, προπηλάκισαν και απείλησαν με βία την κοπέλα που εκπροσωπούσε τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο. Αυτοί οι ψεύτες, υποκριτές και φασίστες κάθε απόχρωσης σήμερα κουνάνε το δάχτυλο για «μη στήριξη στις κακοποιημένες γυναίκες».

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ έχει δώσει μάχες για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο πλευρό της κοινωνίας και της συντριπτικής πλειοψηφίας των φοιτητών. Δε θα δεχτούμε μαθήματα απο διακινητές fake news και θρασύδειλους τραμπούκους που συνηθίζουν τις συμπεριφορές για τις οποίες σήμερα -όπως και τόσες άλλες φορές στο παρελθόν- μας κουνάνε το δάχτυλο. Δε θα δεχτούμε υποδείξεις από εκείνους που σιωπούσαν για τα περιστατικά βιασμών και τις απόπειρες βιασμών που λάμβαναν χώρα μέσα σε πανεπιστημιακούς χώρους επί ΣΥΡΙΖΑ και σιωπούσαν για το «άσυλο».

Συνεχίζουμε με όπλο μας την αλήθεια.

 

10
10