Τ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ: Ο ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΤΑΞΕΙ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και στον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά άσκησε ο συντονιστής Στρατηγικής και Επικοινωνίας της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος υπογράμμισε ότι ο πρωθυπουργός «θα τάξει λαγούς με πετραχήλια γιατί ξέρει ότι θα συντριβεί στις εκλογές».

Ειδικότερα, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε ότι «ο κ. Τσίπρας έχει πλήρη συνείδηση ότι οδηγείται σε μια βαριά εκλογική ήττα. Στις 26 Μαΐου ο ελληνικός λαός θα τιμωρήσει τον κ. Τσίπρα γιατί φτωχοποίησε περαιτέρω την ελληνική κοινωνία, προσέβαλλε τους έλληνες και πρόδωσε την εμπιστοσύνη τους με τα ατελείωτα ψέματά του».

Παράλληλα, ο κ. Θεοδωρικάκος εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα εκλέξει κανέναν περιφερειάρχη σε καμία Περιφέρεια της χώρας, ενώ για τις δημοτικές εκλογές είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στους 3 μεγάλους δήμους δεν θα βάλει κανένα στέλεχός του ούτε καν στο 2ο γύρο.

«Ο Τσίπρας ξέρει ότι θα υποστεί μεγάλη ήττα στις εκλογές και προετοιμάζεται για την επόμενη μέρα», ανάφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «τώρα που ξέρει ότι θα συντριβεί στις εκλογές είναι απολύτως βέβαιο ότι θα τάξει λαγούς με πετραχήλια».

Σχετικά με τη στήριξη που παρέχει στον Π. Πολάκη ο πρωθυπουργός, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε ότι «ο κ. Τσίπρας επέλεξε την απόλυτη ταύτιση με τον κ. Πολάκη γιατί του έχει αναθέσει ρόλο επιλοχία στην επόμενη ημέρα για να τον υπερασπιστεί από τη σφοδρή αμφισβήτηση που θα υποστεί από την κοινωνία, αλλά πιστεύω κι από το εσωτερικό του κόμματός του».

Πηγή: liberal.gr