ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ HARRY: «Η MEGHAN ΜΕ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ»

Συνεχίζοντας τις εμφανίσεις του σε εκπομπές σχετικά με την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του “Ρεζέρβα”, στην οποία μοιράστηκε πολύ προσωπικές του ιστορίες και πράγματα που δεν είχε εξομολογηθεί σε κανέναν, ο πρίγκιπας Harry συναντήθηκε με τον δρ Gabor Maté, ο οποίος ειδικεύεται στα ψυχικά τραύματα, τον εθισμό, το στρες και την παιδική ανάπτυξη. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, ο δούκας του Sussex παραδέχθηκε πως η σύζυγός του, Meghan Markle, τον έσωσε από την κατάσταση στην οποία ήταν εγκλωβισμένος.

“Η σύζυγός μου με έσωσε. Ήμουν εγκλωβισμένος και εκείνη προερχόταν από έναν διαφορετικό κόσμο και με βοήθησε να βγω από αυτόν. Όμως, κανένα από τα στοιχεία της τωρινής ζωής μου δεν θα ήταν εφικτό αν δεν το είχα δει μόνος μου. Η σύντροφός μου είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και είμαι αιωνίως ευγνώμων για τη σοφία και τον χώρο που που έχει τη δυνατότητα να μου δίνει”, είπε χαρακτηριστικά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται στη συνάντησή του με τη Meghan, που έμελλε να του αλλάξει τη ζωή. Μάλιστα, υπογράμμισε το γεγονός πως η σύζυγός του ήταν εκείνη που τον ώθησε να ασχοληθεί πιο σοβαρά με την ψυχοθεραπεία. “Ήταν το ότι γνώρισα και ήμουν με τη Meghan. Ήξερα πως αν δεν έκανα ψυχοθεραπεία και δεν βελτίωνα τον εαυτό μου, θα έχανα αυτή τη γυναίκα που μπορούσα να με φανταστώ να περνάω το υπόλοιπό της ζωής μου“, είχε δηλώσει το 2021.

Στη συνέντευξη με τον Maté, ο ίδιος δεν δίστασε να αναφερθεί στη μητέρα του, πριγκίπισσα Diana, αλλά και στο γεγονός πως και οι δύο ένιωθαν πως δεν ταίριαζαν με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Εξήγησε επίσης πως ήταν πολλές οι φορές που ο ίδιος ήθελε να εκφραστεί αυθεντικά και ήταν λες και η οικογένειά του και τα media τον παρότρυναν να μπει στο καλούπι και να γίνει σαν τους άλλους.

Πηγή: harpersbazaar.gr