Η ΤΙΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙ Η MEGHAN MARKLE ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ

BELFAST, UNITED KINGDOM - MARCH 23: Meghan Markle is seen ahead of her visit with Prince Harry to the iconic Titanic Belfast during their trip to Northern Ireland on March 23, 2018 in Belfast, Northern Ireland, United Kingdom. (Photo by Charles McQuillan/Getty Images)

Όπως συμβαίνει με τις Πριγκίπισσες των παραμυθιών, έτσι και οι αληθινές royals του σήμερα έχουν πολλά ζηλευτά αξεσουάρ που τις κάνουν να ξεχωρίζουν, ειδικά όταν πρόκειται για συγκεκριμένες περιστάσεις όπως ένας royal γάμος.

Έτσι λοιπόν, η Meghan Markle καταλαβαίνουμε όλοι ότι πρόκειται να ολοκληρώσει το νυφικό της look με μία εντυπωσιακή και μεγάλης αξίας τιάρα, ποια όμως θα είναι αυτή που θα φορέσει; Οι εικασίες κάνουν λόγο για 3 διαφορετικές:

The Spencer tiara

Το οικογενειακό κειμήλιο της Diana, το οποίο το προτίμησε από κάποιο του Παλατιού, προκειμένου να το φορέσει στον γάμο της με τον Κάρολο το 1981.

The Cambridge Lover’s Knot Tiara

Ένα κομμάτι το οποίο έχουμε δει να φοράει στο παρελθόν η Πριγκίπισσα Diana αλλά και η Kate Middleton στο σήμερα. Βέβαια ορισμένοι κάνουν λόγο για μια τιάρα που μάλλον θα παραμείνει στα χέρια της Δούκισσας του Cambridge, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο όμως να δούμε και την Meghan να τη φοράει για τη μεγάλη μέρα.

The Cartier Halo Tiara

Δημιουργήθηκε το 1936 από τον οίκο Cartier και πριν μερικά χρόνια την είδαμε να στολίζει το κεφάλι της Kate Middleton την ημέρα του γάμου της με τον Πρίγκιπα William. Η αλήθεια είναι πως λίγοι πιστεύουν ότι θα τη φορέσει και η Meghan. Αν όμως συμβεί, μοιάζει σαν ένας άτυπος «σύνδεσμος» μεταξύ των δύο γυναικών.

Πηγή: jenny.gr