GALAZIA HYTRA
byΤο καλοκαίρι ξεκινά επίσημα από 1η Ιουνίου, με δυνατές γαστρονομικές προτάσεις και έναν ιδιαίτερο δυναμισμό που δείχνουν οι chef, αφού πλέον η ελληνική γαστρονομία,…
Το καλοκαίρι ξεκινά επίσημα από 1η Ιουνίου, με δυνατές γαστρονομικές προτάσεις και έναν ιδιαίτερο δυναμισμό που δείχνουν οι chef, αφού πλέον η ελληνική γαστρονομία,…
Μπορεί η έμπνευση να σημαίνει αναζήτηση και δημιουργία, αλλά την συνταγή της επιτυχίας δεν την αλλάζεις ποτέ. Η γευστική ταυτότητα, που έχει το Island,…
Οι συναντήσεις μεταξύ κολλητών, αποτελούν θεσμό εδώ και πολλά χρόνια. Οι διαφοροποιήσεις φυσικά, είναι μέσα στο πρόγραμμα, είτε αφορούν το μέρος, την σύνθεση και…
Ισορροπημένες γεύσεις, σε έναν μοντέρνο χώρο, το Parlo, έδωσε την καλύτερη εκδοχή της ιταλικής κουζίνας. Με μοντέρνες παρεμβάσεις και κλασσικές συνταγές το εστιατόριο δημιουργεί,…
Ο Αλέξανδρος Συροπουλος, βρήκε την χρυσή τομή, ανάμεσα στο παρελθόν και στο παρόν, με τη σύγχρονη φιλοσοφία που επικρατεί στην εστίαση σήμερα, να έχει…
Υψηλή αισθητική σε ένα εστιατόριο, που από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, άλλαξε την γαστρονομική σκηνή του Πειραιά. Η κουζίνα του είναι μεσογειακή-διεθνής, με…