Ο συνδυασμός της φινέτσας και της gourmet κουζίνας, κάνει το εστιατόριο διαφορετικό αφού η ποιότητα των αγνών βιολογικών υλικών, η τεχνογνωσία και η όρεξη για δημιουργία, δημιουργούν προσδοκίες στους πελάτες. Βασική ιδέα της διαμόρφωσης του menu, είναι η απόδοση ενός concept, που να καλύπτει τις ανάγκες όλη την ημέρα με μια biohealthy διατροφή. Καταπληκτικές σαλάτες, υπέροχο σεβίτσε από σολομό, νοστιμότατα burgers, αλλά και επιλογές κρεάτων όπως είναι το black angus, συνθέτουν μια πλήρη εικόνα του εστιατορίου. Η πίτσα, είναι με αφράτη ζύμη, σωστά ψημένη και όχι υπερβολικά παχιά. Το service, κινείται σε επαγγελματικά πλαίσια ενώ η κράτηση επιβάλλεται, όλες τις ημέρες, της εβδομάδας. Είναι εξίσου σημαντικό να συνδυάσεις δυο διαφορετικές φιλοσοφίες, design, και γαστρονομική ποικιλομορφία. Στην προκειμένη περίπτωση η συνταγή πέτυχε και η επιτυχία ήταν αναμενόμενη.

13989643_10208835064305818_1085835024_n

Τα Pere Bar & Ubu Pure Food θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως τo Top Quality All Day Concept των Νοτίων Προαστίων, σε οτι αφορά τη γαστρονομική εμπειρία, τα πρωτοποριακά cocktails. Ο πλούσιος κατάλογος του menu τους , καθώς και η ποιότητα των πιάτων τους, έχουν χαρακτηριστεί καινοτόμα και ισότιμα με αναγνωρισμενα μαγαζιά της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου.

Στο πιο κεντρικό σημείο της Γλυφαδας, στην οδό Κύπρου, τα δύο αδελφοποιημένα μαγαζιά , συναγωνίζονται το καθένα στο είδους του, να κερδίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις και να δώσουν στους πελάτες τους αυτο που επιζητούν: Ποιότητα, εκλεπτυσμένο περιβάλλον, φιλική ατμόσφαιρα, και μουσική που να σε κρατά σε ρυθμούς διασκέδασης.

*Ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία την κα. Αφροδίτη Σωτηρίου!

INFO:

Κύπρου 74, Γλυφάδα

210 8941450

www.facebook.com/pages/Pere-Ubu