ΜΑΡΙΑ ΒΛΑΜΑΚΗ

Είναι 24 ετών, με καταγωγή από τα Χανιά και Μυτιλήνη! Φοίτησε στο πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο τμήμα νηπιαγωγών στη Ρόδο και εργάζεται εδώ και τέσσερα χρόνια σε πολυεθνική εταιρία. Από τα δέκα της χρόνια ασχολείται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με την πετοσφαίριση, όπου και κλείνει μόλις 12 χρόνια στο άθλημα, λαμβάνοντας μέρος στην Α2 κατηγορία.

Το 2014 έλαβε μέρος στα δωδεκανησιακά καλλιστεία, όπου έλαβε τον τίτλο της star Δωδεκανήσου. Από τότε ξεκίνησε την πορεία της σε αυτό χώρο, συμμετέχοντας σε fashion show, σε διαφημιστικό κολλαγόνου, σε καταλόγους κοσμημάτων, ρούχων αλλά και εξωτερικών χωρών.

Της αρέσει ο χώρος του marketing και του management, και συγκεκριμένα η προώθηση προϊόντων και κοινωνικών ιδεών. Λατρεύει τα ταξίδια στο εξωτερικό, θέλει να γνωρίζει νέες κουλτούρες και καταστάσεις ζωής.  Θέλει να γνωρίσει καλύτερα τον ελλαδικό χώρο, τις παραδόσεις του, γιατί όπως υποστηρίζει και η ίδια «Κάθε τόπος έχει τη δίκη του ιστορία και κάτι καινούριο να μας διδάξει!»

Όσον αφορά τον χώρο του modeling, πιστεύει ακράδαντα ότι μέσω ενός τίτλου μπορεί να δοθούν ευκαιρίες σε κάποια, να εκφραστεί και κοινωνικά. Ένας τίτλος ομορφιάς, είναι το διαβατήριο για να μπορέσει μια κοπέλα να εξελιχθεί.

Θέλει να ασχοληθεί με το παιδαγωγικό τομέα, γιατί πιστεύει ότι μέσα από αυτό εκτελεί κοινωνικό έργο. Το moto της είναι «τα παιδιά είναι η αρχή της επόμενης γενιάς, από εμάς, και γι αυτό είναι απαραίτητο, να διασφαλίζουμε μια υγιή ζωή.»

*Φωτογραφία Κώστας Μανωλάς